Naar hoofdinhoud gaan

Tot wel -30% EXTRA op jassen5

Nog maar:00uur00min00sec

MARC O'POLO: natuurlijke kwaliteit boordevol zelfvertrouwen

MARC O'POLO is een bedrijf dat in 1967 in Stockholm werd opgericht. Vandaag de dag is zijn hoofdzetel te vinden in Duitsland. Zijn geschiedenis schoot vrij recent uit de startblokken, toch heeft het bedrijf de laatste jaren steeds sneller terrein weten te winnen. Zijn bekendheid dankt het bedrijf natuurlijk vooral aan zijn unieke zienswijze op de hedendaagse kledingmarkt. Onder andere hun voorliefde voor natuurlijke basismaterialen en hun nadruk op authentieke schoonheden, staan hierbij centraal. Toch verliest het bedrijf ook nooit zijn focus op de essentie en gaat het creatief om met de persoonlijkheid van al haar producten. Niet voor niets vindt men de producten van MARC O'POLO vandaag in meer dan dertig landen terug.

MARC O'POLO kiest voor een moderne en casual look

MARC O'POLO laat zich typeren als een premium merk dat constant op zoek is naar een ultieme balans tussen casual en modern. Daar blijken ze ook in te slagen. Dit doen ze door de striktste standaarden te hanteren op vlak van kwaliteit en gebruikte materialen en het resultaat hiervan te implementeren in stijlvolle en eigentijdse designs. Hierbij maken ze veelvuldig gebruik van natuurlijke producten zoals katoen, linnen en zijde. Het bedrijf gelooft dat de keuze voor natuurlijke producten ook in een betere kwaliteit resulteert. Natuurlijk kan je in het assortiment ook gewoon spijkerbroeken terugvinden. Het merk is een specialist op verschillende domeinen en produceert zowel dames- als herenkleding en dit in verschillende domeinen, gaande van schoenen tot broeken, overhemden, tassen, riemen, jassen en kleedjes.

Krijg de vrijheid om jezelf te zijn

De vrijheid om jezelf te zijn, het is een slogan van dit Duits-Zweeds bedrijf. Niet alleen zie je dat terug in de vrijheid die hun topontwerpers kregen, bovendien merk je dat ook tijdens het dragen van hun kleding. Alhoewel de kledinglijn zich in het segment casual bevindt, krijg je toch de vrijheid om een moderne en ruimzittende look aan te nemen. Casual hoeft immers geen beperkingen op te leggen: een windbreaker, sandalen, blazers en denim: voor dit merk kan het allemaal samenkomen in een nette en eigentijdse look. Ook het bedrijf nam alvast die vrijheid: met een eigen Living collectie proberen ze overal in huis aanwezig te zijn. Grenzeloos natuurlijk, simpel, kwalitatief, persoonlijk en innovatief: dat is MARC O'POLO.