Naar hoofdinhoud gaan

Tot wel -30% EXTRA op jassen5

Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van JACK WOLFSKIN184

Jack Wolfskin: kwalitatieve outdoor kledij

Jack Wolfskin werd in 1981 in Duitsland opgericht. De ontwerpers van het merk voelden zich altijd thuis in de buitenlucht, dus zij wilden kleding ontwikkelen voor iedereen die hetzelfde voelt. In de natuur verleg je steeds je eigen grenzen, ontdek je nieuwe gebieden en leer je jezelf kennen. Dit zijn dan ook de waarden waar de designers van het merk zich nog steeds aan vasthouden. Outdoorkleding moet steeds vernieuwend zijn en constant in beweging blijven. Nieuwe technologieën moeten ervoor zorgen dat jij altijd droog en warm kunt genieten van de buitenlucht. Bovendien moet je vrij kunnen bewegen terwijl je de natuur ontdekt. Functionaliteit en eenheid met de natuur staan daarom bij dit merk centraal.

Een volledige outfit samenstellen met Jack Wolfskin

Jack Wolfskin heeft collecties voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen. Het aanbod is bovendien groot, dus je kunt van top tot teen een outfit samenstellen. Van jacks en trekkingschoenen tot sandalen en broeken: het zijn allemaal kwalitatieve items die je bij het merk kunt vinden. Vrouwen kunnen kiezen uit getailleerde jasjes en broeken met weinig poespas. Je hebt wel meer dan genoeg keuze op het gebied van kleur, want de ontwerpers van het merk zijn niet bang om een opvallend kleurtje te gebruiken. De collecties voor mannen zijn iets robuuster, maar alle items hebben dezelfde eenvoud waar Jack Wolfskin zo bekend mee is geworden. De kleding voor kinderen is ook functioneel, maar heeft een iets fleuriger design. Broeken, jassen en shirts in vrolijke kleuren zorgen ervoor dat jouw kleintjes veilig en opvallend van de natuur kunnen genieten.

Een goede uitrusting

De ontwerpers van Jack Wolfskin weten dat kleding niet het enige is wat je nodig hebt in de natuur. Je hebt een volledige uitrusting nodig om je lichaam te ondersteunen, zoals kwalitatieve schoenen. De schoenencollecties van het merk zijn uitgebreid, want voor iedere outdooractiviteit heb je weer andere schoenen nodig. Zo kan je bij het merk terecht voor stevige bergschoenen, maar ook voor casual sneakers of goede trailrunners. Alle exemplaren hebben een stevig voetenbed en ondersteunen je voeten optimaal. Voor lange wandeltochten kan je ook een rugzak, tent en slaapzak uitzoeken bij het label. Ook deze items worden van stevige materialen gemaakt die nauwelijks slijten. Dankzij Jack Wolfskin weet je dus zeker dat jouw buitenavontuur een succes wordt.