Geox schoenen heren met de unieke, ademende zool

De merknaam van Geox schoenen heren is samengesteld uit het Griekse woord voor aarde, ‘geo’, gecombineerd met de letter x, het symbool voor technologie. Een uitstekende vondst, want het merk staat vooral bekend vanwege zijn innovatieve, ademende zolen. Een uniek fenomeen in de schoenenbranche! Daarnaast kan het merk bogen op een hoogwaardige kwaliteit en een eigentijdse vormgeving in al zijn schoenen en boots. Van hippe sneakers tot comfortabele instappers en mocassins, en van stoere sandalen tot keurige veterschoenen. Alle modellen voorzien van die unieke Geox zool, die ervoor zorgt dat jouw voeten altijd droog blijven!

De gepatenteerde technologie van Geox schoeisel

De uitvinding van de gummizool, die schoenen waterdicht maakte, bracht een ware revolutie teweeg op het gebied van schoeninnovaties. Maar Mario Moretti Polegato, de oprichter van Geox, was niet gelukkig met het nadeel dat daaraan kleefde, namelijk dat de schoen daardoor niet kon ventileren. Daarop ontwikkelde hij een uiterst slimme oplossing: een schoenzool die ademt! Zijn gepatenteerde technologie bestaat uit een zool die uit twee separate lagen is opgebouwd, waarin minuscule gaatjes zitten, waardoor transpiratie kan worden omgezet in waterdamp en zo kan worden afgevoerd. Mede dankzij dit ingenieuze systeem, waarmee je geen last meer hebt van transpirerende voeten, groeide Geox schoenen heren uit tot een merk dat internationale bekendheid geniet.

Geox, de ideale footwear voor heren

Geox schoenen heren is van origine een Italiaans merk met een perfect gevoel voor mode en design, herkenbaar aan zijn ontwerpen en een voortreffelijke afwerking. Want Geox schoenen zijn niet alleen gewild vanwege hun comfort, het zijn schoenen waarin je graag gezien wordt. Modische modellen in een eigentijds design met optimaal comfort. De ideale combinatie voor mannen die op zoek zijn naar aangenaam draagbare en tegelijk smaakvolle herenschoenen. Daarbij brengt het label diverse soorten en modellen, stuk voor stuk in diverse modische materialen, stijlen en kleurcombinaties. Of dat nu casual is, modisch of sportief-klassiek. Aan jou de keus. Soms wil je er immers net wat chiquer uitzien met een paar smaakvolle veterschoenen, en soms ga je meer voor comfort, met een hippe sneaker of een stoere sandaal. Eén ding is zeker: met jouw Geox schoenen heren loop je er altijd modisch en comfortabel bij.