Sneakers voor heren90

Je hebt alle producten uit de categorie Sneakers gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sneakers

Nike sneakers heren: een schoen voor de actieve man

De Nike sneakers heren laten jou er niet alleen goed uitzien in het dagelijks leven maar zijn ook van meerwaarde tijdens het sporten en in de fitnesszaal. De modellen zijn dan ook verkrijgbaar in een ruime variëteit, waarbij je de keuze hebt uit robuuste leren sneakers en alledaagse varianten. Ook op vlak van kleur is overigens de ruimste keuzemogelijkheid voorzien, waarbij blauwe en zelfs rode kleuren zich met klassieke zwarte of aardachtige exemplaren laten afwisselen. Uiteraard is ook dat een meerwaarde voor jouw look, gelet op de vele mogelijke combinaties en stijlen die je jou moeiteloos kan aanmeten.

De pluspunten van de herensneakers van Nike

Wat de Nike sneakers heren te bieden hebben? Heel wat. In de eerste plaats werden ze immers speciaal ontworpen voor alledaagse bezigheden, gaande van dagelijkse uitstapjes tot intensieve fiets-, wandel- of jogbeurten. Hierbij houdt het label rekening met de vereisten van zowel de binnen- als buitenomgeving, waardoor deze Nike sneakers heren altijd weten te plezieren. Hoewel ze in de praktijk voornamelijk ontworpen werden voor de fitness, het hardlopen, het wandelen, het boksen en het dansen, blijken deze sneakers het ook gewoon in andere sporten goed te doen. Ook bij minder aangename weersomstandigheden doen deze sneakers overigens gewoon hun job. Tot slot laten deze sneakers zich kenmerken door hun dynamische looks, de ruime keuzemogelijkheid en het duurzaam karakter van iedere sneaker.

Het assortiment aan herensneakers van Nike

De Nike sneakers heren laten zich niet in een eenduidig keurslijf gieten. Ze komen dan ook in heel wat soorten en maten. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de lage Nike sneakers heren. Het gaat om modellen met een lage zool zonder hoog boven de enkel door te lopen. Ze zijn zowel beschikbaar in klassieke als in opvallende varianten en doen het goed in de sportieve en casual stijl. Uiteraard behoren ook de Nike running sneakers en de Nike skating sneakers tot hun assortiment. Hiernaast zijn er dan weer de hoge Nike sneakers heren. Die modellen ogen vooral ruimer en groter en zijn er veelal in het leder, hoewel dat geen verplichting hoeft te zijn. Tot slot bestaat het assortiment Nike sneakers heren ook uit leren sneakers en zogenaamde canvas sneakers die uitblinken op vlak van creativiteit.