Jassen & mantels voor meisjes369

Meisjesjassen: als je stijlvol naar buiten wilt

Meisjesjassen komen stiekem in elk seizoen en op elk moment van pas. Tijdens de winter zijn ze broodnodig om jouw tiener te beschermen tegen de koude, wind en regen. Een warme donsjas of een elegante parka is dan haar beste vriend. Ook tijdens de zomer zijn er echter nog meer dan genoeg koude momenten waarop een lichte jas handig is. Bovendien geven meisjesjassen een extra touch aan de unieke look van tieners en hebben ze nog een functioneel nut bovenop de bescherming tegen de weersomstandigheden. De zakken zijn handig om spullen in op te bergen en mee te nemen en er zijn heel wat modellen met ingebouwde reflectoren om jouw kind te beschermen tegen aanstormend verkeer en ander gevaar.

Jassen voor meisjes en hun hoge kwaliteit

Meisjesjassen richten zich op de leeftijdsgroep van de tieners. Dat betekent jassen met veel persoonlijkheid en kleur, niet bang om een risico te nemen. Of het nu gaat om donsjassen, parka’s, regenjassen of regelrechte mantels: excentrieke kleurenpatronen en sterke graphic prints met details zoals sierstenen zijn schering en inslag. Aan de andere kant is dit ook een leeftijdsgroep dat zich graag spiegelt aan volwassenheid en de genuanceerde en elegante stijl van de volwassenen. Naast deze nadruk op looks ligt bij meisjesjassen ook de nadruk op het gebruik van huidvriendelijke stoffen bij de productie van de jassen. De kinderhuid, zelfs die van tieners, is gevoelig. Extra aandacht voor dit fenomeen kan dus zeker en vast geen kwaad.

Een meisjesjas in jouw stijl: slim combineren

Wil je het unieke karakter van jouw tiener in de verf zetten en haar tegelijkertijd beschermen tegen de ijzige wind? Dan is een snowboardjas of dikke parka de beste oplossing. Een dergelijke parking gecombineerd met een sjaal, muts en handschoenen geeft een comfy winter look die zeker de aandacht trekt. Een skinny jeans of leuke jegging past bij elk type jas. Heb je oog voor een bijzondere stijl en mode? Let er dan op dat de kleur van de meisjesjas en de accessoires die erbij horen zoals die muts en sjaal contrasteren. Match de kleur van de sokken met de kleur van de jas voor een leuke ton sur ton outfit. Met meisjesjassen ben je niet alleen beschermd tegen externe omstandigheden, maar ook tegen een foute stijl.