Mode voor jongens8,902

Jongenskleding: trendy, comfortabel en duurzaam

Jongenskleding is kleding voor de generatie van morgen die zich al een tiener mag noemen. Het is ook kleding waar tegenwoordig veel eisen aan mogen worden gesteld. Dat heeft logischerwijs ook veel te maken met het feit dat deze adolescenten al meer dan goed weten wat ze nu eigenlijk willen en wat voor hen mode is. Het resultaat? Ontwerpers staan elk seizoen opnieuw voor een nieuwe uitdaging. De trends binnen de jongenskleding veranderen aan een razendsnel tempo en compromissen worden er niet gesloten. Wat eisen die jongens dan? Een duidelijke, eigen stijl die niet bang is om de confrontatie aan te gaan. Een streepje kleur in het leven en een comfortabele feel die de bewegingsvrijheid geeft die ze nodig hebben.

Mode voor jongens: nuance is cool

Jongenskleding valt al lang niet meer gelijk te stellen met schreeuwerige kleding met vervelende tekstboodschappen en gekke kleurencombinaties. De tieners van vandaag de dag willen hun sweaters, shorts, jeansbroeken, T-shirts en schoenen in een wereldse stijl die een boodschap uitdraagt. Het moet kleding zijn die opvalt, maar dat niet te overdreven tracht te doen. Een populaire trend is bijvoorbeeld het aanpassen van volwassen mode naar deze doelgroep. Dat betekent niet dat ze exact zo willen zijn als hun ouders, maar wel dat ze serieus genomen willen worden. Daarnaast is ook de kwaliteit belangrijk. Kinderen blijven kinderen en als ouder weet je maar al te goed dat een kind alles kapot krijgt. Door te kiezen voor kwaliteit bij jongenskleding weet je alleszins al zeker dat jouw investering even mee gaat.

Jongenskleding combineren

Jongens houden van spelen en van kleding waarin ze zich comfortabel voelen. Het is dan ook geen toeval dat sneakers zowat het populairste schoeisel in deze leeftijdscategorie zijn. Combineer een paar effen sneakers met een jeansbroek en een monochroom shirt voor een nette stijl. Een gewone schooldag? Een sportieve sneaker met een bermuda of jeans met wassing staat perfect bij een hoodie of sweatshirt. Voor een dagje buiten spelen zijn er dan weer joggings en stevige outdoor schoenen en natuurlijk ook regenjassen die jouw kind beschermen tegen de wind en de regen. Maar wil je echt weten wat de perfecte outfit is? Vraag het hen even. Ze hebben ongetwijfeld hun mening over jongenskleding!