Jassen voor jongens: praktisch, schattig en ronduit onmisbaar

Ongeacht welk seizoen het is een paar goede jassen jongens komen altijd van pas. Met een kwaliteitsvolle en duurzame jas geniet jouw kleine uk van de nodige bescherming tegen de koude. Waait de wind behoorlijk hard? Met een winddichte jas heeft jouw jongen het niet koud. Voorspellen ze zwaar regenweer? Dan is een waterdichte regenjas daar een gemakkelijke oplossing voor. Schattige babyjassen zijn op maat gemaakt van deze kleine mensjes en bovendien van een hoge kwaliteit. Zoals iedere ouder wel weet zijn kinderen vooral getalenteerd in het kapot krijgen van al hun spullen. De stevige jassen jongens geven hen echter geen kans daartoe. Zo is een nieuwe kleine parka of donsjas wat hij hoort te zijn: een investering die na verloop van tijd zichzelf in draagcomfort en functionaliteit terugbetaalt.

Jongensjassen speciaal ontwikkeld voor kleine prinsen

Jassen jongens voor baby’s en peuters moeten vanzelfsprekend aan andere maatstaven voldoen dan jassen voor volwassen mannen. Het is dan ook om die reden dat jassen voor jongens vaak ingebouwde reflectoren hebben. Zo is jouw kind zichtbaarder en veiliger op de weg. Daarnaast ligt bij de jassen voor deze leeftijdsgroep absoluut de nadruk op het gebruik van organische en natuurlijke materialen. Deze huidvriendelijke stoffen zorgen ervoor dat de gevoelige huid van jouw kind geen nadeel ondervindt van het dragen van jassen jongens. Qua styling is mode voor deze leeftijdsgroep allesbehalve saai te noemen. Er is een fijne selectie aan basiskleuren, maar de boventoon wordt toch absoluut gevoerd door kleurrijke en bijwijlen excentrieke ontwerpen.

Diverse stijlen jassen voor jongens

Kinderen van deze leeftijd dragen alles wat hun ouders hen geven. Dat betekent echter daarom nog niet dat je niet wilt dat jouw zoon er stijlvol en elegant uit ziet. Een kwaliteitsvolle en trendy jas helpt die algehele look al sterk vooruit. Kies bijvoorbeeld voor een flashy regenjas die gecombineerd wordt met kleurrijke sneakers en een basic jeansbroek. Een dikke bontjas met of zonder capuchon is dan weer vooral gebaat bij een effen kleur. Voor toch een beetje contrast in de look te creëren mogen de handschoenen en de muts explosief kleurrijk zijn. In de kleerkast van elke kleine jongen horen dan ook diverse soorten jassen voor jongens te liggen: zo komt hij elk weertype zonder problemen door.