-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van PRIMIGI110

PRIMIGI: het merk van kinderlijk comfort en eigentijdse stijl

PRIMIGI heeft intussen al tientallen jaren ervaring op de teller. Het begon allemaal in 1976. Al vanaf het eerste moment profileerde deze Italiaanse kinderschoenenbouwer zich als een producent van comfortabele modellen waarbij veiligheid en technologisch vernuft hoog in het vaandel werden gedragen. Centraal staat de grootste verantwoordelijkheid die de meest verfijnde kindervoetjes nodig hebben. Die unieke zienswijze bracht PRIMIGI ertoe om zijn schoenen ook voor volwassen vrouwen aan te bieden. Een tikkeltje groter maar nog steeds in de lijn met de strikte kwaliteitsvereisten die het bedrijf hanteert.

Kindercomfort staat voor PRIMIGI centraal

Al van bij de eerste pennentrek staat comfort centraal voor PRIMIGI. Zo kiest men bijvoorbeeld voor soepele zolen die zich eenvoudig aanpassen aan de nog niet gevormde kindervoertjes. De schoenhiel is dan weer voorzien van een schokdempende laag om ook bij intensive spelletjes en tijdens het vele rennen een comfortabele ondersteuning te bieden. Het geheel is dan weer anatomisch aangepast aan de specificiteit van het kindervoetje en is voorzien van een ademend ontwerp dat vervelende klachten en zweterige geurtjes moet helpen te voorkomen. Gedurende het volledige productieproces wordt er bovendien nauwgezet op toegezien dat de productie veilig verloopt. Zo worden de door externe partijen geleverde grondstoffen bijvoorbeeld uitbundig getest en mogen zij geen chroom of nikkel bevatten. Het resultaat? Een comfortabele en 100% veilige kinderschoen waarbij enkel zachte en natuurlijke stoffen aan de basis liggen.

Stijlvol plezier voor jongens en meisjes

Het schoeisel van deze producent is beschikbaar voor zowel hippe jongens als coole meiden. Steeds opnieuw wordt gekozen voor een elegant design waarbij de zachte kinderkleuren en de snoezige details niet ontbreken. Even in de schoen stappen en de eerste stap naar de kinderlijke sprookjeswereld is alvast gezet. Zo bevat het assortiment bijvoorbeeld hartveroverende sandaaltjes met sierlijke toevoegingen zoals bloemetjes en oprechte prints. Voor de stoere en ravottende jongens zijn er dan weer outdoorsandalen, krachtige botten en manhaftige sneakers. Alhoewel dat geen verplichting hoeft te zijn, is het merendeel van de schoenen ook voorzien van een klittenbandsluiting. Zo kan jouw kind zijn of haar schoenen zelf aan- en uitdoen. De schoenen laten zich eenvoudig combineren met allerhande kledingstijlen waardoor je eenvoudig een miniversie van jezelf kan creëren. Wat er ook van moge zijn: met PRIMIGI wordt ieder kind vast de virtuoos van het lokale speelplein.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden