Mode voor baby's14

Je hebt alle producten uit de categorie Mode gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Mode

Converse baby: trendy kindermode voor de jongste meiden

Converse baby weet sinds begin deze eeuw faam te maken met haar trendy sneakers voor baby’s. Met haar meisjeslijn richt het zich op de kleinste en jongste fashionista’s die ook al op jonge leeftijd een enthousiasme ontwikkelden voor mode en lifestyle. Of is het toch vooral mama die ook haar kleinste dochter graag stijlvol door het leven ziet gaan? Hoe dan ook verliezen deze babysneakers nooit de focus op een hoogwaardig trendpotentieel, terwijl de ontwerpen steeds kindvriendelijk zijn en zich laten typeren door de gebruikelijke hoge kwaliteit. Uiteraard zien we diezelfde kenmerken ook terugkomen bij de andere Converse baby mode. Zowel voor de eigen dochter als voor een geboortegeschenk is de lijn Converse baby kleding altijd een goed idee.

De kenmerken van de babymode van Converse

Converse baby kleding hoeft helemaal niet onder te doen voor haar volwassen zusjes, integendeel. De Converse meisjesschoenen zijn er dan ook in de kenmerkende Amerikaanse casual ontwerpen en zien er magisch uit. Het merk vertrouwt hierbij op felle kleuren die de jongsten als geen ander weten te behagen. Toch gaan de Converse baby schoenen nog net een stuk verder dan de volwassen varianten. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om de frivoliteit van de babyvoetjes in ere te houden en hebben vaak ook een kwalitatieve veiligheidsupdate gekregen. In de praktijk laat dat alles zich vertalen in het gebruik van zachtere materialen die zich nog soepeler aanpassen aan de individuele voetvorm van jouw meisje. De gevolgen zijn merkbaar: pijnlijke drukpunten worden tot een minimum beperkt en de schoentjes voelen hemels aan.

De collectie Converse baby mode

Wanneer we het hebben over Converse baby kleding, ligt de focus steeds op de schoenen van dit label. Toch heeft het nog veel meer te bieden. Zo beschikt het eveneens over een lijn setjes waarbij een body, sokken en een hoedje heerlijk samenkomen. Dergelijke setjes zijn ideaal als geboortegeschenk en sluiten naadloos aan bij de aangehaalde babysneakers. Hiernaast beschikt dit label over een lijn babyshirts en -broekjes, steeds met een duidelijke verwijzing naar het label en haar schoenen. Op sommige shirts staan de schoenen zelfs gewoon afgebeeld. Disneyfiguurtjes hoef je in de lijn Converse baby met andere woorden niet te verwachten, wel kledingstukken die zowel de jongste meisjes als hun ouders weten te imponeren.