-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van Pepino229

PEPINO: het schoenenmerk van kinderlijke vrijheid

PEPINO is een sublabel van de Duitse modeketen RICOSTA, opgericht in 1969. Het werd niet vernoemd naar de gelijknamige Zuid-Amerikaanse meloenpeer maar is daarentegen de naam van de vrolijke clown die het logo siert. Het is een door en door schoenmerk voor jongens en meisjes. Het zet niet alleen in op comfortabele schoenen maar kiest bovendien ook voor maat- en vakwerk. Die toegewijde zorg vind je dan ook terug in iedere kinderschoen. De keten heeft een breed aanbod aan internationale verkooppunten die onder andere terug te vinden zijn in Antwerpen, Brugge en Deventer. Kwaliteit en vakmanschap wordt ook internationaal gewaardeerd.

Een design aangepast aan alle kinderwensen

Kinderen kijken anders naar kleding dan volwassenen. Natuurlijk moeten ze comfortabel zijn, bescherming bieden en de vrijheid schenken die kindervoetjes verdienen. Bovendien moeten ze ook leuk en hip ogen, zoals men het van hun favoriete sprookjeshelden gewoon is. Daarom kiest PEPINO dan ook voor eigentijdse designs die, alhoewel een tikkeltje casual, aangepast zijn aan de wensen van de allerkleinsten. Opvallende kleuren, een leuke ster of een kat met enkele hartjes? Het kan allemaal. Een groot deel van de schoenen zijn ook voorzien van een veterloze sluiting. Zijn er wel veters aanwezig? Dan zijn ze meestal extra opvallend en extra dik, opdat de kinderen ze in alle comfort zelf kunnen strikken. Al van bij de eerste pennenstreek zijn de kinderschoenen aangepast aan de vereisten die zowel de kinderen als de mama’s en papa’s eraan stellen.

Comfortabel door het leven met schoenen van PEPINO

De schoenen van PEPINO werden speciaal ontworpen om aan alle kinderwensen te voldoen. Zo zijn de schoenen zacht en flexibel maar toch stevig genoeg om tijdens de meest verhitte avonturen bescherming te bieden. Ze bieden flexibiliteit in de voorvoet maar zorgen toch voor voldoende grip in de hiel, waardoor pijnlijke uitschuivers kunnen worden voorkomen. Om aan al die vereisten te kunnen voldoen, werden de schoenen gemaakt volgens authentieke en ambachtelijke methoden. Iedere schoen onderging maar liefst tachtig tot honderd werkstappen. Het resultaat? Een leuke kinderschoen waarbij kinderen gezond en veilig kunnen bewegen. Bovendien gaan de schoenen hierdoor extra lang mee, tot grote vreugde van mams en paps. Ongeacht of het nu gaat om kinderlaarzen, huisschoenen, snowboots of sneakers: telkens staan deze ‘ingrediënten’ centraal. Door te kiezen voor de kinderlijke schoenen van PEPINO, kies je voor volwassen kwaliteit.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden