Jassen & mantels voor kinderen301

Kinderjassen in alle vormen en maten

Een nieuwe jas? Dat komt altijd van pas en dat is een waarheid die zeker en vast bij kinderjassen van toepassing is. Of het nu regent, sneeuwt, gewoon koud is of er een harde wind opspeelt. Met een kinderjas heeft jouw oogappel de nodige bescherming aan om de weersomstandigheden de baas te kunnen. Er zijn dikke en warme modellen die geknipt zijn voor de winter, waterdichte jassen voor een regenachtige dag en zelfs luchtige kinderjassen voor de koudere zomerdagen. Feit is dat een kind niet kan zonder een goede jas. Kinderen zijn echte speelvogels en houden ervan om buiten hun fantasie de vrije loop te laten. Wetende dat ze gekleed zijn in een kwaliteitsvolle kinderjas ben je daar zelf al iets geruster op.

Modieuze kinderjassen voor meisjes

Kinderjassen zijn vaak gemodelleerd naar de exemplaren die ook populair zijn bij de volwassenen. Daarnaast zijn er ook tal van modellen met een speels en kleurrijk ontwerp. Jassen met glanzende stoffen en aandacht voor details waar het kinderoog meteen op valt. Functionele kinderjassen die dankzij verschillende zakken en ritsen heel wat spullen op kunnen bergen. Waar wel een verschil op zit is de aandacht voor het kinderlichaam. Dat is nog in volle ontwikkeling en enorm gevoelig. Een goede kinderjas houdt hier voldoende rekening mee en is gemaakt van natuurlijke, organische materialen die geen gevaar vormen voor de kinderhuid. Of jouw uk nu een bodywarmer, een kleurige regenjas, sportjack of een warme parka wil: ze vindt ongetwijfeld wel een exemplaar dat haar hartje steelt.

Kinderjassen veelzijdig combineren

De grote diversiteit aan kinderjassen zorgt ervoor dat je altijd wel een leuke combinatie kunt maken. Een kleurrijke fleece tijdens een regenachtige dag staat bijvoorbeeld mooi bij een jeansbroek en een paar flashy sneakers. Draagt jouw kind een parka met bijvoorbeeld een fake fur kraag? Koop dan een paar handschoenen en een muts in dezelfde kleur als de kraag voor een leuk visueel effect. Met een casual sportjack op een jogging met een sweatshirt eronder aan geef je jouw dochter een sportieve look. Of jouw prinses nu fan is van strepen, stippen, extravagante patronen vol fantasie of sterke graphic prints: er is altijd een juiste jas voor haar. In kinderjassen moet het kind zich uiteindelijk toch voornamelijk goed voelen!