Skate kleding: urban en trendy

Skate kleding voor heren is misschien wel de meest urban en casual stijl die je binnen de wereld van de sport zult vinden. Er is dan ook maar één echte vereiste waaraan kleding moet voldoen om erin te kunnen skaten: het moet comfortabel zitten. Je moet als skater de nodige bewegingsvrijheid hebben om de tricks uit te voeren. Binnen deze underground wereld is het echter minstens even belangrijk om er gaaf uit te zien. Jouw persoonlijke stijl is van groot belang om een goede outfit te pakken te hebben. Graphic prints, brutale opschriften en opvallende kleurenpatronen zijn dan ook schering en inslag binnen de wereld van het skaten. Afwerken met een paar coole sneakers en een petje en je kunt aan de slag.

Echte skateboard kleding voor heren

Boven alles moet skate kleding voor mannen een comfortabele pasvorm hebben. Daarnaast is het zeker ook belangrijk dat de kleding tegen een stootje kan. Vallen en opstaan hoort nu eenmaal bij de sport en als jouw outfit na de eerste keer de grond kussen de vuilnisbak in kan? Dan is dat geen goede investering. De laidback en casual stijl met opvallende ontwerpen uit de skate wereld zijn door hun tijdloze stijl ook door het grote publiek opgepikt. Sommige ontwerpen zoals de typische skate schoenen zijn echte mode iconen geworden. Nog kenmerkend voor skate kleding is de wijde fit. Zowel de broeken als shirts en hoodies zijn vaak oversized. Al moet gezegd worden dat de laatste jaren de slim fit aan een opmars bezig is binnen het wereldje.

Jouw look met skate kleding voor heren

Een trendy en urban look is waar je met skate kleding voor gaat. Combineer een oversized hoodie met een jeansbroek met heavy destroyed elementen, een paar hippe sneakers en een coole pet. Voor een meer high fashion outfit binnen het wereldje kies je voor een skinny jeans met een baseball shirt en de high top sneakers die door het skaten zijn gepopulariseerd. Het is dan ook kleding die verre van voorbehouden is voor op het skatepark. Eerst een potje gaan skaten, dan op stap gaan met vrienden om ten slotte thuis op de bank te hangen. Je kunt het allemaal doen met één en dezelfde outfit aan. Dat is de kracht van skate kleding.