Regenjassen & outdoorjassen voor heren14

Je hebt alle producten uit de categorie Regenjassen & outdoorjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Functionele jacks

Outdoor jas voor heren: onmisbaar in de buitenlucht

Ben je een echte avonturier voor wie de buitenlucht verslavend werkt? Dan is een outdoor jas voor heren geen overbodige luxe in jouw garderobe. Ideaal voor heren die houden van lange wandelingen, naar het werk moeten fietsen of op vakantie al eens een berg overwinnen. Stuk voor stuk situaties waarbij wisselvallig weer een grote impact heeft op het comfortniveau. Met een goede outdoor jas voor heren om de schouders kan je echter zelfs de zwaarste weersomstandigheden aan. Je geniet van de nodige bescherming tegen de elementen terwijl jij warm en droog blijft. Bovendien doe je dat in de stijl die past bij jouw persoonlijkheid. Een ingetogen design met neutrale kleuren of lekker flashy en opvallend door de bossen trekken: jij beslist.

Outdoor jas voor mannen: hoog en droog

Een kwaliteitsvolle outdoor jas voor heren is een betere versie van de klassieke regenjas en beschikt over bepaalde belangrijke eigenschappen. In de eerste plaats is het een jas die water- en winddicht is en dat ook blijft onder zelfs de zwaarste omstandigheden. In tegenstelling tot een gewone regenjas blijft een goede outdoor jas ook onder de zwaarste regenbuien waterdicht en kan hij tegen een stootje. Outdoor avonturen gaan in de regel door op ruw en onherbergzaam terrein. De synthetische materialen bieden ook bij eventuele valpartijen een extra bescherming aan. Ten slotte zijn echte outdoor jassen ook gemaakt van ademende stoffen. Een fikse wandeling doet je al snel transpireren. Om kwalijke geuren en een onaangenaam gevoel te voorkomen is het belangrijk dat dit vocht afgevoerd wordt.

Dé outdoor jas voor stoere heren

Het is belangrijk om alvast even na te gaan waarvoor je de outdoor jas nu exact gaat gebruiken. Ruige buitenactiviteiten vereisen steviger materiaal en een betere water- en winddichtheid dan een model dat je enkel gebruikt om naar het werk te fietsen. Een belangrijk verschil is er tussen de softshell en hardshell jassen. Dit laatste type is voor de echte ruige mannen die geen avontuur aan zich voorbij laten gaan en wordt typisch ook in een laagjessysteem gedragen. Een softshell is dan weer prima voor fervente fietsers en wandelaars. De juiste outdoor jas voor heren voor jouw kleerkast al gevonden?