Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Polo heren in de sale: klassieker voor een prijsje

De polo voor heren sale is een buitenkans om deze klassieker onder de t-shirts voor een spotprijs in huis te halen. Waar een gewoon T-shirt eerder een casual kledingstuk is met een urban feel is een polo een stijlvolle gulden middenweg. Elegant zonder te formeel te zijn, casual zonder te nonchalant over te komen. Niet toevallig gaat de geschiedenis van de polo dan ook terug op de sportieve activiteiten van de hogere sociale klassen. Geboren in de tenniswereld moest dit comfortabele kledingstuk de nodige bewegingsvrijheid bieden zonder qua stijlgevoel uit de boot te vallen. Vandaag de dag is het poloshirt vooral de oplossing om ook op warme dagen een formeel accent in jouw kledingstijl te behouden.

Heren polo in de sale: kiezen uit vele mogelijkheden

Een polo voor heren in de sale kopen? Goed idee om uit een ruim assortiment aan mannenpolo’s goedkoop enkele topmerken aan te schaffen. De kleerkast van een man is dan ook niet helemaal compleet zonder een polo. Kenmerkend voor dit sportieve en klassevolle kledingstuk is de stevige kraag, de knoopsluiting en de zoom bij de mouwen. De klassieke polo voor heren is een wit exemplaar, maar vandaag de dag is hij verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties en variaties in snit. Ook wat het materiaal betreft zijn er verschillen. Draag jij jouw polo meer als casual kledingstuk? Dan is jersey het materiaal dat je zoekt. Is de polo voor jou eerder een stijlvol kledingstuk voor recepties en formele gelegenheden? Kies dan voor een piqué polo.

Poloshirts verder combineren

Goedkope polo's voor heren in de sale gekocht? Dan is de volgende stap om met jouw polo voor heren in de sale een geslaagde combinatie te maken. Voor een professionele uitstraling draag je jouw polo met een chique chino of een straight cut en effen spijkerbroek. Ook de polo zelf is in dit geval bij voorkeur een effen kleur zoals wit, blauw of zwart. Eerder een ontspannen dagje op de agenda staan? Kies dan voor een polo met contrasterende details of felle kleuren. Afwerken met een paar sneakers en een jeans met destroyed elementen voor een urban en trendy look. De polo valt kortom te beschrijven als veelzijdigheid troef. Die veelzijdigheid goedkoop in huis halen kan dankzij de polo heren sale.