Truien voor heren2,014

Truien voor heren: het hele jaar door chique en casual

Als het op herenmode aankomt dan is één kledingstuk echt onmisbaar: de herentrui. Het is nu eenmaal zo dat truien heren alle modieuze vrijheid geven om ieder seizoen opnieuw de show te stelen. Ze komen dan ook voor uiteenlopende gelegenheden, stijlen en seizoenen. Sommige heren wikkelen zich bijvoorbeeld in elegante exemplaren met een kleine V-hals terwijl anderen kiezen voor een ruime casual look in een koele kleur. Simpele breipatronen, eenvoudige snits, extravagante details en opvallende details: iedere keer opnieuw schenken truien heren een optimale keuzevrijheid.

Het hele jaar door een geschikte mannentrui

Bijna alle grote modelabels geloven oprecht dat truien heren ieder seizoen opnieuw wat te bieden hebben. In de winterperiode kiezen ze des te vaker voor warme coltruien waar de gezelligheid van de stof heren niet alleen verwarmt maar bovendien ook een extra knuffelgehalte bezorgen. Zo’n dikke Noorse versie oogt in combinatie met een spijkerbroek heel casual, alhoewel een used-jeans en ruige leren laarzen diezelfde look tot stoer omtoveren. Dunnere varianten die gebruikmaken van synthetische stoffen zijn er dan weer voornamelijk voor de herfst- en lenteperiode, alhoewel ze het tijdens een vroege zomerwandeling ook goed doen. Hier hoef je niet alleen een ontspannen street style aan te nemen maar kan je ook gewoon genieten van een vrijetijdsoutfit waar je optimaal van jouw bewegingsvrijheid zal genieten.

Onopvallende herentruien voor verschillende gelegenheden

Niet alleen zijn herentruien verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zo zullen truien heren ook in verschillende vormgevingen sieren. Een ronde hals doet het bijvoorbeeld altijd goed voor een casual stijl. Voor een chique stijl en bij feestelijke gelegenheden kiezen zij dan weer beter voor een trui met een V-hals. Dat laatste model oogt niet alleen heel chique maar plaatst eveneens de mannelijkheid in de kijker, zeker indien een begin van een afgetraind lichaam kan geëtaleerd worden. Bij deze modellen worden al te veel toeters en bellen vaak vermeden, waardoor ze meestal kiezen voor een zachte en opvallende kleur. Toch kunnen ook hier verfijnde details hun intrede doen. Denk bijvoorbeeld aan kleine knopenlijsten bij de hals of contrasterende stiksels. Voor welke snit ze ook mogen kiezen: iedere keer opnieuw zullen truien heren sieren zonder al te veel op te willen vallen.