Jouw exclusieve herfstkorting: Tot wel -40%5

Poloshirts voor heren1,425

Poloshirts voor heren: stijlvol, casual en behaaglijk door het leven

Poloshirts voor heren zijn precies wat ze moeten zijn: een T-shirt wordt wel eens als nonchalant omschreven terwijl een hemd dan weer heel formeel is. Voor een middenweg bieden poloshirts heren de ideale oplossing. Polo’s bieden dan ook een stijlvolle look terwijl ze gewoonweg comfortabel blijven. Dat comfortniveau hoeft niet eens te verbazen en lag eigenlijk aan de basis van het ontwerp. Toen het in het begin van de vorige eeuw zijn intrede deed, moest het immers voornamelijk een comfortabel alternatief bieden voor de tennisoutfit die bestond uit een overhemd met lange mouwen. Sindsdien wist het echter ook steeds sneller de particuliere markt te veroveren. Tot op heden is een poloshirt nog steeds een ideaal exemplaar om ook op de warmere zomerdagen die ultieme vrijheid te combineren met een formele kwinkslag.

Mannenpolo's en hun eigenschappen

Typerend voor de poloshirts bij heren zijn hun kraag, hun chique zoom aan de mouwen en hun knoopsluiting. Ze worden vaak gedragen bij een outfit die varieert tussen casual en sportief en geeft het aldus een elegante hint. Hierdoor worden ze ook wel vaker op kantoor gedragen, zeker op de warmere zomerdagen. Alhoewel je ze hier meestal ziet verschijnen in combinatie met een chiquere chino, gaan ze ook perfect samen met een klassieke spijkerbroek. Het gaat hier meestal om eenvoudige exemplaren die in een handomdraai combineerbaar zijn voor uiteenlopende gelegenheden. Toch zijn er ook varianten in brutale kleuren en met opvallende details. Denk bijvoorbeeld aan contrasterende kragen die als blikvanger fungeren. Dit alles voorziet de poloshirts van een extra kenmerk: de ruime keuze tussen verschillende snits, waarbij ruimvallende pasvormen en smalle varianten elkaar plezierig afwisselen. Welke poloshirts heren verkiezen? Dat is uiteraard afhankelijk van hun smaak in poloshirts heren.

Hoe je jouw herenpolo kan combineren

Bovenaan het verlanglijstje horen steeds de effen poloshirts in neutrale kleuren als blauw en zwart te staan. Deze polo’s kan je immers overal dragen, gaande van een ontspannende zondag op de bank tot een gezellig etentje in het lokale restaurant. Voor een elegante look combineer je ze dan weer gewoon met een blazer en een chino. Toch laten ze ook een optimale creativiteit toe. Voor een gezellig avondje in de cocktailbar kies je bijvoorbeeld voor een opvallende polo met strepen en felle kleuren, in combinatie met een used-look jeans weet je de aandacht van de hipste meiden vast naar je toe te trekken. Gebruik je een effen broek? Dan kan je datzelfde resultaat ook in de chiquere horecagelegenheden bewerkstelligen. Hoe je jouw outfit ook vormgeeft, iedere keer opnieuw weten poloshirts heren van alle casual stijl te voorzien.