Boxershorts voor heren84

Je hebt alle producten uit de categorie Boxershorts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Ondergoed & pyjama's

Boxershorts: comfortabel de dag doorkomen

Als man zijn boxershorts vandaag de dag niet meer weg te denken uit jouw kleerkast. Dit comfortabele stukje ondergoed heeft een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 20 en een hele evolutie gekend sindsdien. Oorspronkelijk was het een kledingstuk dat voorbehouden was voor atleten. De open snit moest zorgen voor bewegingsvrijheid als bokser. Het is echter net dat comfortabel gevoel dat ervoor heeft gezorgd dat boxershorts echte allrounders zijn geworden. Geknipt om onder jouw kleren als ondergoed te dragen, maar even handig als alternatief voor een pyjama. Gooi bovenop het praktisch gemak nog eens een ongelofelijke keuzevrijheid met een lawine aan mogelijke kleurencombinaties, merken en pasvormen en je begrijpt meteen waarom een boxershirt een must-have is.

Lang herenondergoed in al hun diversiteit

Het belangrijkste aspect in de ontwikkeling van de boxershorts? Dat is hoe lekker ze zitten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de materiaalkeuze om dat draagcomfort te bereiken van groot belang is. Stoffen zoals katoen, microfiber, stretchkatoen en ga zo nog maar even door zijn de standaard binnen de industrie. Naast de belangrijke keuze wat de stof betreft is de volgende beslissing om te nemen of je een aansluitende of wijdere boxershort verkiest. De wijdere modellen zijn eigenlijk klassiek Amerikaanse boxershorts, de aansluitende exemplaren zijn naderhand tot ontwikkeling gebracht. Qua kleuren lag de focus in de beginjaren op wit en zwart. Tegenwoordig maak je het echter zo bont als je zelf zin in hebt. Wilde kleurencombinaties of excentrieke prints? Het is mogelijk.

Jouw boxershorts: ze passen als gegoten

Boxershorts draag je normaal gesproken onder jouw kleding dus veel te mixen en te matchen valt daar niet. Toch is het onder bepaalde leeftijdsgroepen een trend om de elastische rand van de boxershort zichtbaar te dragen. Dat draait natuurlijk om aan de wereld jouw keuze van merk te laten zien. Combineer dat met een jeansbroek en een graphic shirt voor een nonchalante casual stijl. Waar je wel best op let is dat je de kleur van jouw boxers afstemt op de rest van de outfit. Het is altijd mogelijk dat ondergoed even hallo komt zeggen doorheen de dag en om dan uit te pakken met vloekende kleuren? Geen goed idee. Waar je je geen zorgen over moet maken? Boxershorts zitten ongeacht de kleur lekker.