Skinny fit jeans voor heren216

Skinny jeans voor heren: een strak plan voor een modieuze uitdaging

De skinny jeans doet heren alvast watertanden. Ze zijn dan ook steeds vaker aanwezig in de mannelijke garderobekast. Dat doen ze uiteraard in een grote verscheidenheid aan modellen en stijlen, waardoor stijlvolle heren genieten van een maximale voorbereiding voor iedere gelegenheid. Vooral de klassieke snitten zullen alomtegenwoordig zijn, toch zijn ook de moderne varianten met extra lage taillebanden evenwaardig. Opvallend is toch wel de grote stijlbreuk tussen de skinny jeans voor heren en die voor dames. De kwaliteit? Die is natuurlijk zoals vanouds.

Skinny jeansbroeken en hun eigenschappen

De skinny jeans voor heren laat zich typeren door de slanke vormgeving. Hierbij lopen de broekspijpen smal naar beneden en worden de lichaamscontouren goed geaccentueerd. Vooral bij een gespierd onderlichaam zorgt dat voor een indrukwekkend resultaat. Ook de vrij lage tailleband is opvallend en geeft de jeans toch een vleugje nonchalance mee. Vaak worden ze om diezelfde reden ook gedragen in combinatie met oversized shirts. Naast deze kenmerken valt de skinny jeans voor heren moeilijk te typeren. Er zijn immers heel wat kleuren, wassingen en effecten in het aanbod aanwezig. Op vlak van kleuren doen echter vooral de klassieke denimblauwe en de donkere zwarte of grijze kleuren het goed. Toch zijn ook pastelkleuren aan een opmars bezig. Ben je niet op zoek naar zo’n absoluut fashion item? Dan zijn er ook eenvoudige skinny jeansbroeken met stretchy effecten en vele broekzakken. Zij schikken zich voornamelijk bij drukkere activiteiten waar bewegingsvrijheid van tel is. Ook als werkbroek doen ze het goed, wat uiteraard kadert in de rijke geschiedenis die spijkerbroeken typeren.

Stijltips voor een stretchy jeansbroek

Voor het bekomen van een funky casual stijl, combineer je een skinny jeans in used look met een extra brede sweater en casual laarzen. Ook de combinatie met sneakers doet het heel goed, hoewel dat eerder aanleunt bij de urban streetwear. Wil je liever een stuk stijlvoller voor de dag komen? Dan kies je voor een shirt met voorgevormde contouren en een V-hals, nobele halflederen schoenen en een skinny jeans in klassiek denimblauw. Met die look kan je gewoon op kantoor verschijnen maar ook met vrienden de uitgaanswereld onveilig maken. Een skinny jeans voor heren past duidelijk in een spannende levensstijl waarbij diverse gelegenheden elkaar in ijltempo afwisselen.