Hardloopschoenen voor dames : Jouw persoonlijke keuze389 item(s)
ASICS
Loopschoen 'GEL-KAYANO 25'
  € 179,95
  NIKE
  Loopschoen 'Legend React'
   € 100,00
   new balance
   Loopschoen 'WZANTIB4'
    vanaf € 99,90
    € 129,00
    saucony
    Loopschoen 'Freedom ISO 2'
     € 115,00
     € 169,00
     new balance
     Sportschoen 'WSOLVRI1'
      € 74,90
      € 129,00
      ASICS
      Loopschoen 'Gel-Cumulus 20'
       vanaf € 125,00
       € 139,00
       new balance
       Sportschoen 'WZANTLP4'
        € 89,90
        € 129,00
        new balance
        Loopschoen 'FuelCore Coast v3'
         € 76,41
         new balance
         Loopschoen 'Cruz V2'
          € 94,95
          Hoe waarschijnlijk is het dat je het assortiment van ABOUT YOU aan een vriend of collega aanbeveelt?
          1. 0
          2. 1
          3. 2
          4. 3
          5. 4
          6. 5
          7. 6
          8. 7
          9. 8
          10. 9
          11. 10
          Zeer onwaarschijnlijkZeer waarschijnlijk

          Hardloopschoenen voor de beste prestaties

          Niets is bij het hardlopen belangrijker dan de juiste hardloopschoenen aanhebben. Een verkeerde fit voor jouw voeten of een paar schoenen dat niet specifiek gemaakt is voor hardlopen, legt extra stress op jouw lichaam en geeft meer kans op blessures. Bovendien loop je ook minder snel en minder comfortabel. De beste hardloopschoenen bieden de nodige ondersteuning, beschikken over een sterke schokdemping en wegen licht. Ze zitten comfortabel, zijn gemaakt van ademende materialen en komen als het even kan ook stijlvol uit de hoek. Goede prestaties neerzetten is vanzelfsprekend het belangrijkste, maar dat betekent niet dat je er niet trendy uit mag zien. In het diverse aanbod vind je zeker en vast de juiste fit voor jouw outfit en jouw voeten.

          De hardloopschoenen voor dames: aangepast aan jouw voeten

          Typisch voor hardloopschoenen is een stevige zool om de voeten, knieën en benen te ondersteunen tijdens het lopen. Ademend materiaal bij de binnen- en buitenvoering is een must en ook een goede pasvorm is onontbeerlijk. Zelfs de minste schuring kan blaren en helse pijnen veroorzaken. Naast deze eigenschappen is het belangrijkste om bij dames hardloopschoenen op te letten misschien wel dat ze aangepast zijn aan jouw voet. Iedere vrouw heeft zo haar eigen loopstijl en eigen afwikkeling van de voet. Sommige vrouwen wikkelen af op het midden van de voet, andere dan weer op de voorvoet. De ideale loopschoen is er eentje die met jouw specifieke afwikkeling rekening houdt.

          Loopschoenen: altijd on trend

          Ga je hardloopschoenen kopen? Dan let je er best op dat een gemiddeld paar hardloopschoenen om de 1000 à 1500 kilometer vervangen moet worden. Het aanbod is dermate groot, dat je jouw persoonlijke stijl door kunt voeren. Wil je goed zichtbaar zijn tijdens looptochten in het donker? Dan zijn fluorescerende details en opvallende kleuren een goed idee. Om helemaal on trend te zijn, combineer je jouw paar hardloopschoenen tijdens de koudere momenten met een matching jogging- of trainingsbroek. Is het lekker warm? Dan is een strak shortje met een tanktop de ideale outfit om mee te gaan lopen. Nog even afwerken met een paar kwaliteitsvolle sportsokken en eventueel een zonnebril en je bent helemaal klaar om met jouw trendy hardloopschoenen de beste prestaties af te leveren.

          Naar boven