Pumps voor dames26

Je hebt alle producten uit de categorie Pumps gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Pumps

Gabor pumps: klassieke elegantie die echt past

Gabor pumps bieden heel wat kwaliteit voor een mooie prijs. Wat mag je zo allemaal verwachten van dit Duitse bedrijf? Het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met hoogwaardige materialen, een focus op comfort en een klassieke uitstraling die zijn gelijke niet kent. Een paar pumps van Gabor zijn dan ook een investering die zijn kostprijs meer dan waard is. Of je nu kiest voor een paar klassieke pumps, toch gaat voor de Gabor slingpumps of de plateaupumps: met een hoge hak werk je jouw outfit af. De elegante en eenvoudige styling zorgen er bovendien voor dat combineren nooit een probleem is. Een paar Gabor pumps zijn dan ook zonder enige twijfel een rasechte essential in de garderobe van iedere vrouw.

Pumps van Gabor: comfortabel en genuanceerd

Kenmerkend voor Gabor pumps is de aandacht voor detail en nuance. De styling van de schoenen is nooit overdreven en gaat altijd uit van het principe dat eenvoud scoort. Bovendien is geen bedrijf ter wereld zo bezig met innovatie en nieuwe technieken. Een simpel voorbeeldje daarvan is de gekende rollingsoft-zool die door Gabor zelf uitgevonden werd en een garantie is voor een comfortabele fit. Om dat comfort nog eens extra te benadrukken werkt het bedrijf uitsluitend met flexibele materialen die zich naar de voet vormen zoals soepel leer. Ten slotte werkt Gabor, ook in het assortiment Gabor pumps, volledig lijmvrij in de stukken schoen die met de huid in contact komen. Een authentieke aanpak die echte pareltjes oplevert.

Gabor pumps in de mooiste outfits

De pumps van Gabor zijn de geknipte compagnon voor elke formele en nette gelegenheid. Mits de juiste outfit maak je er zelfs een casual chic look mee die zeker en vast de blikken naar jou toe trekt. Kies bijvoorbeeld voor een beige of zwarte allrounder voor op kantoor. Combineren met een dikke panty, een geklede rok en een blazer en je geeft die professionele vibe af. Zoek je het perfecte paar pumps voor onder een avondjurk? Wat dacht je dan van een opzichtig paar rode Gabor pumps in lakleder. Er zijn zelfs modellen te vinden met steentjes en studs waarmee je jouw look een tikje gedurfd maakt. Met Gabor pumps ligt de bal in jouw kamp.