Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

High Heels: voor een hoogwaardig optreden boordevol sexappeal

De koninginnen onder de hakken zijn toch wel de high heels. Niet alleen omdat ze het vrouwenlichaam in de hoogte laten prijken, ook gewoon omdat ze datzelfde lichaam extra sexy in de schijnwerpers plaatsen. Bij deze hoge hakken blijf je extra stevig op de tenen staan waardoor de kuiten smaller worden en het vrouwelijk lichaam beter tot uiting komt. Ze zijn vaak extra veilig vormgegeven om valpartijen te voorkomen en uiteraard was er ruime aandacht voor het comfortgehalte dat een onlosmakelijk vraagstuk vormt bij ieder paar high heels. Tot slot komen ze in talloze variaties waardoor iedere voet vast wel een favoriet paar vinden zal.

Hoge hakken voor iedere omstandigheid

High heels hebben als bijkomstig voordeel dat ze wel heel eenvoudig te combineren zijn. Ze kunnen een doodgewone outfit al snel een heel bijzondere aanblik bezorgen. Eenmaal je het wandelen op hoge hakken onder de knie hebt, geef je jezelf al snel een sexy look. Voor een zomerfeestoutfit dat toch een tikkeltje zakelijk is, kan je bijvoorbeeld kiezen voor beige hakken zonder al te veel poespas. Extra stijlvol zijn natuurlijk de zwarte exemplaren met sierlijke lintjes of met een gladde afwerking. Voor een wandeling in de stad zijn ze vaak een stuk minder geschikt. Hier kan je dan weer jouw heil vinden bij kleurrijke pumps die de zomerse outfit vormgeven. Stuk voor stuk zijn het ideale exemplaren om de zomer in alle speelsheid door te komen.

Hoe je jouw hoge hakken combineren kan

Tijdens de zomerperiode val je waarschijnlijk in zwijm voor de open varianten. Die high heels kan je dan dragen met een lichte skinny jeans maar kunnen eigenlijk ook perfect samengaan met een strandoutfit. Bij denim kies je het best voor puristische zwarte pumps. Zij kunnen op kantoor, in de vergaderruimte of gewoon in de lokale koffiebar gedragen worden. Wanneer je elegant en feestelijk wenst te combineren, kies je dan weer voor hoge hakken met een ietwat extravagante zool. Vooral plateauhakken doen het ook heel goed. De tenen mogen hier zeker tevoorschijn komen terwijl jij zwierig jouw mooiste cocktailjurk etaleert. Klaar voor de heftigste en meest avontuurlijke moves? Dan kan je ten slotte gaan voor enkele stoere enkellaarzen op basis van leer. Die high heels zullen gegarandeerd het wilde uit jezelf naar boven halen!