SALE voor dames69

Je hebt alle producten uit de categorie SALE gezien

Ontdek meer producten uit de categorie SALE

ELLESSE sale: een absoluut topmerk voor lachwekkende prijsjes

In de ELLESSE sale kan je de bijzondere kledingstijl van ELLESSE ook voor een aangename prijs terugvinden. Ook hier staat het sportief en uitgesproken karakter centraal, maar zal je vaak ook de neutralere stukken op de kop tikken. Het gaat om kledingstukken die het ieder seizoen opnieuw goed doen en dus eenvoudiger uit de collectie verdwijnen, waarna ze in de rubriek ELLESSE sale terechtkomen. Uiteraard hoeft dat niet te betekenen dat je aan stijl hoeft in te boeten, integendeel. Hiernaast vind je in de rubriek ELLESSE sale ook vaak uitgesproken stukken terug. Bij dergelijke stukken is het bepalen van de productiehoeveelheid vaak best lastig. Ten gevolge van overproductie worden ze dan met een behoorlijke korting op de markt gebracht. Ook hier geldt dat deze kledingstukken zowel op kwalitatief als op esthetisch vlak niet onder hoeven te doen. Enkel kan je gewoon genieten van een extra aangename korting!

De producten in de sale van ELLESSE

Bij de ELLESSE sale zijn eigenlijk alle producten van dit label terug te vinden: zowel de sportieve als de uitgesproken stukken. Zelfs de bijzondere en authentieke varianten die in de Italia Collection voorkomen of eerder het resultaat zijn van de unieke ontwerpen uit de lijn Heritage, zijn er te vinden. Topjes die de buik bloot houden, sportbroeken, functionele shirts, unieke jassen: eigenlijk zijn er altijd wel koopjes te vinden. Hoe groot die koopjes zijn? Ook dat weet je nooit vooraf. Soms loopt de korting op tot 50% of meer, andere keren is de korting veel beperkter. Neem daarom vooral zelf even een kijkje of je al dan niet van een leuke korting genieten kan. Je hoeft echt niet te wachten tot de solden om koopjes te doen!

Een goedkope ELLESSE outfit boordevol kwaliteit

In theorie kan je jouw eigen outfit volledig samenstellen op basis van koopjes. Natuurlijk moet je dan wel hopen dat er voldoende stukken te vinden zijn in de rubriek ELLESSE sale. In de praktijk kan je de ELLESSE kledingstukken natuurlijk ook combineren met andere merken. Neem nu bijvoorbeeld het topje van ELLESSE. Zo’n topje kan je toch perfect combineren met een jeans en een stel sneakers? En een sportbroek doet het eigenlijk met iedere sportieve shirt wel goed. Wees creatief en kijk ook eens naar andere koopjes. Natuurlijk mogen ELLESSE haar sales als basis dienen, maar wie stijlvol voor de dag wilt komen kan vast ook combineren met stijlvolle items van andere labels.