Hoodies voor dames13

Je hebt alle producten uit de categorie Hoodies gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Hoodies

ELLESSE hoodie: uniek in alles wat je doet

De ELLESSE hoodie is de veruitwendiging van de unieke stijl waarmee het Italiaanse sportmerk ELLESSE altijd al de catwalks, skipistes en tennisbanen domineerde. De ELLESSE hoodies zijn naar aloud recept stijlvol, sportief en op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Het symbool, een halve tennisbal met twee ski’s, toont de dualiteit aan waar ook deze hoodies zich in situeren. Met drie grote stijlen weet de ELLESSE hoodie altijd wel te verbazen. Natuurlijk zijn er naast de vele extravagante modellen ook nog steeds een aantal toegankelijke alternatieven te vinden.

Hoodies van ELLESSE in drie stijlen

Omdat iedere ELLESSE hoodie anders is, giet het label hen dan ook in drie typerende collecties die allen hun eigen kenmerken hebben. In de eerste plaats is er de zogenoemde Sport Collection. Hier vind je een aantal toegankelijke ELLESSE hoodies die eigenlijk eerder als sweater dienstdoen. Ideaal voor het joggen op een koude ochtend. Hiernaast is er de Italia Collection. Een collectie boordevol uitgesproken modellen die voorzien zijn van unieke insnijdingen. Sommige modellen laten bijvoorbeeld graag een deel van jouw buik bloot, terwijl anderen de armen sieren met allerhande touwtjes. Naast dat vleugje Italiaanse extravagantie is hier echter ook de Italiaanse klasse aanwezig, waardoor varianten boordevol stijl helemaal niet onmogelijk zijn. Tot slot is er dan weer de Heritage Collection. Deze collectie brengt jou helemaal terug naar de rijke geschiedenis van dit label en dat met ontwerpen die doen denken aan de jaren 70, 80 en 90. Toch is ook dat niet alles: ook de vroegere sportoutfits komen hier rijkelijk terug, met de typerende strepen, kleuren en patronen.

Hoe je de hoodie van ELLESSE dragen kan

De hoodies van ELLESSE laten zich graag combineren tot een jonge en eigentijdse stijl. Veel is hierbij afhankelijk van het gekozen model. De stijl van ELLESSE is nu eenmaal zo divers dat een kant-en-klaar antwoord niet meteen mogelijk is. In de collectie Heritage trek je bijvoorbeeld de sportieve stijl door of kies je ervoor om de authentieke uitstraling te veruitwendigen met denim kledingstukken. Ook een jeans in used-look staat altijd wel goed. In de Sport Collection kies je natuurlijk voor een stijlvolle en comfortabele trainingsbroek. Samen met jouw ELLESSE hoodie ben je dan meteen klaar voor een sportieve uitdaging!