Shirts voor dames10

Je hebt alle producten uit de categorie Shirts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Shirts

Lacoste shirts: krokodillentranen van (modieus) plezier!

De Lacoste shirts zijn altijd al sportief en elegant geweest, zonder dat ze zich ooit lieten beperken tot de tennis- of golfbaan. Misschien ken je de shirts wel voornamelijk van sportieve vrouwen zoals Simone Thion de la Chaume, de vrouw die maar liefst dertien keer de French Championships won. De stijl van de Lacoste shirts is dan ook duidelijk op sport geïnspireerd. Deze T-shirts kan je zowel in de sport dragen als op straat. Volgens velen is het de moderne aantrekkingskracht die de Lacoste shirts zo populair maakt. Volgens anderen is het eerder het gevolg van een ongeëvenaarde stijl en een ultieme bewegingsvrijheid. Hoe dan ook doet de aangehaalde elegantie steeds denken aan onze zuiderburen. Het is bovenal immers de vertolking van het authentiek karakter van de Franse hogere klasse.

T-shirts van Lacoste met liefde voor de sport

In de eerste plaats zijn de Lacoste shirts dus sportief geïnspireerd. René Lacoste haalt dan ook vaak aan dat we altijd ‘beter moeten hopen te spelen dan we ooit eerder hebben gespeeld’. Ook bij de shirts van Lacoste ontdek je die zienswijze. Al was het maar omdat ze ieder seizoen opnieuw beter willen doen. Een groot deel van de Lacoste shirts focust zich dan ook op de sportieve garderobe en dit met name op golf en tennis. Het gaat om sportieve modellen die de nodige bewegingsvrijheid bieden maar toch ook boordevol weerbaarheid zitten. Dat laatste natuurlijk opdat allerhande weersomstandigheden jou niet klein zouden krijgen. Een stijlvolle elegantie is natuurlijk nooit veraf, terwijl ook de typerende groene krokodil maar al te graag z’n tanden in jouw wedstrijd zet.

Jouw Lacoste T-shirts voor een elegante look

De T-shirts van Lacoste zijn niet alleen sportief maar ook heel stijlvol. Ze komen in frisse kleuren en diverse ontwerpen. Sommigen zijn voorzien van een diepe uitsnijding terwijl anderen met een casual kraag en enkele knoopjes het sportief en stijlvol karakter omarmen. Dat alles zorgt er ook voor dat de Lacoste shirts breed inzetbaar zijn. Zo kan je sommige modellen perfect combineren met een sportieve trainingsbroek, terwijl anderen liever samengaan met denim of een eigentijdse rok. De sportieve modellen doen het zelfs niet slecht met een short, terwijl de meest elegante ontwerpen dan weer genieten van een opvallende halsketting. Eigentijds, elegant of sportief? Ontdek vooral zelf welke Lacoste shirts jouw voorkeur genieten!