T-Shirts voor dames7

Je hebt alle producten uit de categorie T-Shirts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie T-Shirts

Lacoste T shirt: een persoonlijke toets in jouw outfit

Natuurlijk kende je het krokodillenmerk Lacoste al, maar heb je ook al mogen genieten van het elegante en sportieve Lacoste T shirt? Velen kennen ze vooral als ultieme klassieker die net zoals de poloshirts graag rekening houden met stijlcodes en modieuze trends. Dat klopt, maar het is wel zo dat deze T-shirts het ook aandurven om met extravagante ontwerpen het beproefde te verkennen. Hier vind je ook brutale prints in een oversized look. Een anker, brutale strepen, flatterende wolkjes of getuite lippen: de Lacoste T shirts tonen aan dat elegant echt niet ouderwets hoeft te zijn. Het resultaat? Een eigentijdse look boordevol stijl.

Hoe het T-shirt van Lacoste trouw blijven aan het sportieve

Bij het Lacoste T shirt wordt het al snel duidelijk dat het sportieve nooit veraf is. Ook de vernieuwende stijl liet zich immers inspireren door de elegante kenmerken van sporten als golf en tennis. Hiernaast doet ook het comfortniveau denken aan de vereisten die je stelt aan een sportieve outfit. Natuurlijk kan je ook zelf een en ander doen om dat vleugje sport in jouw outfit te verwerken. Zo kan je jouw Lacoste T shirt combineren met een rok in een effen kleur en met een lichte plooi of een brede tailleband. Jouw T-shirt laat je dan loshangen of tuk je vast in de tailleband. Werk af met hoge lederen sneakers en jouw haar in een nette paardenstaart. Tot slot kies je nog voor een lederen schoudertas. Ga wel voor het nodige contrast: bij een zwarte outfit mag zo’n schoudertas zeker in het wit door het leven gaan. Heerlijk sportief!

Bij de T-shirts van Lacoste is ook elegantie nooit veraf

Uiteraard laten de T-shirts van Lacoste zich niet zomaar beperken tot een brutale en sportieve look. Zoals je het van het DNA van dit label gewoon bent, kan je ook hier heel stijlvol voor de dag komen. Dat vleugje brutaliteit moet dan gezien worden als een toevoeging om jouw persoonlijkheid te onderstrepen. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van jouw Lacoste T-shirt met een zwarte of blauwe blazer en een donkere klassieke jeans. Mag het vooral een mix van casual en zakelijk zijn? Combineer het dan zeker met een stel stijlvolle Chelsea Boots. Voor een verfijnde stijl combineer je jouw Lacoste T shirt met arm- en halsaccessoires, terwijl een bijpassende tas nooit mag ontbreken.