Jurken voor dames34

Je hebt alle producten uit de categorie Jurken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jurken

Modström jurk

Draag kleren die je mooi vindt en je ziet er zelfbewuster uit. Kies de kleding die je aanspreekt en de zon schijnt ietsje mooier en een glimlach straalt iets meer. Met een uitnodiging in je hand en een nieuwe cocktailjurk van Modström die sierlijk om je benen wappert, stap je stralender het feestgedruis in. Nu nog hangt de Modström jurk stil aan een kledinghanger te wachten tussen andere jurken tot jij hem kiest. Bestel hem online en binnen een paar dagen is hij bij je thuis. Je past hem aan, kijkt in de spiegel en zegt: ‘Dit is mijn jurk.’ Modström maakt de jurk, jij maakt je stijl.

Kies de fraaiste jurk: Modström heeft een trendy aanbod

Van cocktailjurk tot blousejurk: Modström heeft een jurk voor elke gelegenheid. Met een strakke zwarte Modström jurk wandel je zo van de ene vergadering naar de andere. De zachte stof versterkt de zakelijke look and feel. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat je bij Modström de perfecte jurk vindt. Modström heeft een groene jurk met grote rode, roze en witte bloemen, een rode jurk, blauwe jurken, een witte cocktailjurk ‘Feather’ met mouwtjes die iets weghebben van veren. Zwart, strepen, combinaties van verschillende kleuren: kies de jurk die bij jou past en geef zo op subtiele wijze je visitekaartje af.

Van broek tot jas: het complete aanbod van Modström

Ben je gegrepen door de kwaliteit van Mödstrom? Bekijk dan het complete aanbod. Van jumpsuit tot jurk: Modström biedt trendy kleding voor een betaalbare prijs. Heb je de blouse ‘Jordyn’ gezien? Bij de schouders valt de blouse strak. Naar beneden toe waaiert de blouse steeds verder uit. Dit losvallende model past uitstekend bij een van de Modström-broeken. De plofmouwen versterken de casual look van deze blouse die je over een broek over rok laat vallen. Aan de onderzijde is de stof licht transparant. De kleur? Navy. Combineer je de blouse met een broek of rok met een felle kleur, dan zie je die er doorheen.

Check nu direct het aanbod en kies de beste Modström jurk. Misschien is het wel sale en ontvang je extra korting als je je favoriete jurk direct bestelt. En weet dat je honderd dagen bedenktijd hebt op al je aankopen?