Tot wel -40% EXTRA! 2-8 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Kanten jurken voor dames82

Je hebt alle producten uit de categorie Kanten jurken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jurken

Kanten jurken: de garantie voor sprookjesachtige schoonheid

Is er ook maar iets vrouwelijker, eleganter en mooier dan kanten jurken? Het antwoord moet je waarschijnlijk schuldig blijven. De verschillende kanten modellen hebben dan ook een breed scala aan smaken, gaande van elegant vrouwelijk en meisjesachtig speels tot brutaal jong. Wat ze wel gemeen hebben? Het slimme gebruik van kant, die zachte en kwalitatieve stof die harten sneller doet slaan. Lang niet alle modellen bestaan volledig uit kant, toch maken de slimme toevoegingen nu net het verschil. Dat doen ze bovendien op talloze gelegenheden. De tijd waarin kant nog synoniem stond met romantisch samenzijn behoort intussen echt wel tot het verleden.

Kanten kleedjes en hun kenmerken

Kanten jurken brengen heel wat voordelen met zich mee. Een groot aantal van hen zijn rechtstreeks terug te brengen tot de kenmerken van deze textielsoort. In de eerste plaats is er de chique en elegante uitstraling die kant nog steeds typeert. Die uitstraling heeft het te danken aan z’n rijke historie. Zo gebruikte ook de rijke katholieke kerk de stof vaak voor het maken van stijlvolle altaarkleden. Later werden zelfs heiligenbeelden in een kanten jasje gestoken. Toch wist deze stof de laatste jaren steeds goedkoper te worden. Tegenwoordig wordt de stof dan ook machinaal gemaakt, waardoor het eveneens aan hogere kwaliteitsstandaarden voldoet. Tot slot speelt ook de zachtheid en het soepel karakter in z’n voordelen, waardoor ze ook zomers altijd als een streling voor het lichaam aanvoelen. Dat dat eveneens een heel vrouwelijk effect creëert? Dat wist je waarschijnlijk al.

Kanten jurk voor talloze stijlen en gelegenheden

Kanten jurken zijn ideaal voor een feestelijke gelegenheid. Je kiest dan best wel voor een zwart exemplaar. Dat kan je bijvoorbeeld combineren met een half doorzichtige panty en pumps. Weet wel dat je zo een heel elegante uitstraling creëert die lang niet iedere dame zal bekoren. Voor wie het wat minder chique mag, zijn er zachtere mouwloze kanten jurken in felle kleuren. In combinatie met hippe sandalen zijn ze de ideale metgezel voor een avondje genieten aan de cocktailbar. Toch zijn er ook kanten jurken voor het dagelijkse leven. Het gaat om sportievere modellen waarin kant werd verwerkt. Deze modellen combineer je dan met een kleine schoudertas en sandalen. Het resultaat zweeft tussen casual en elegant. Kortom: kanten jurken doen het eigenlijk altijd wel goed.