Jassen voor dames13

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

Tom Tailor jas: een streling voor het oog in ieder seizoen

Een Tom Tailor jas vertegenwoordigt authentieke ontwerpen waarbij een casual touch altijd aanwezig is. Dames die een Tom Tailor jas dragen kiezen voor een geweldige symbiose van innovatie en klasse. De ontwerpers laat zich inspireren door natuurlijke materialen als leer en wol, maar kiezen bovendien voor een nonchalante uitstraling. Soms een beetje stoer, andere keren gewoon stijlvol en casual. Dat laat dames dan ook toe om deze jassen naar hartenlust te combineren met andere kledingstukken uit hun garderobekast. Zowel in de herfst als in de lente bewijst Tom Tailor van meerwaarde te zijn voor iedere hippe en eigentijdse vrouw.

De ruime keuze aan jassen van Tom Tailor

Het assortiment jassen is bijzonder breed en daarom vind je zeker de Tom Tailor jas die jou op het lijf staat geschreven. Zo zijn er trendy overgangsjassen die het zowel in de herfst als in de lente goed doen. Het zijn vaak stijlvolle lichtpunten in een seizoen waar maar weinigen enthousiast van worden. Hiernaast zijn er ook leren Tom Tailor jassen die het vooral goed doen in een nonchalante stijl. Toch zijn ook casual biker jasjes een optie. Zij hebben veelal een opstaande kraag, een opvallende rits en natuurlijke kleuren als grijs en bruin. Kom je echter liever casual voor de dag? Dan kies je toch gewoon voor een Tom Tailor spijkerjack. Ook hier vertrekt men immers van klassieke ontwerpen uit de jeansstijl. De toevoeging van contrasterende stiksels, een reservekraag en opvallende knoopsluitingen voegen echter heel wat bijzonders toe aan de dagdagelijkse stijl.

De kenmerken van een Tom Tailor jas

Deze jassen laten zich niet alleen kenmerken door hun stijlvolle ontwerpen. Ze zijn immers ook solide en zijn een godsgeschenk voor vrouwen die houden van warme bewegingsvrijheid. Het beste voorbeeld is misschien de parka met kap, al dan niet voorzien van een voering in nepbont. Ook hier vinden we klassieke en rechtlijnige ontwerpen die in al hun ingetogenheid overtuigen dankzij hun draagcomfort. Andere jassen bevatten dan weer omvangrijke en warmte-isolerende paddings en doorgestikte naden die de duurzaamheid garanderen. Ook tijdens de winterperiode zal je met andere woorden geen koud hoeven te hebben. In een Tom Tailor jas komen trends, stijlen, functionaliteit en duurzaamheid tot uitdrukking in één enkel model dat dames keer op keer weet te overtuigen.