Naketano jas, favoriete coats in prachtige, eerlijke modellen

Elk seizoen vraagt om zijn eigen specifieke jas, liefst een mooie Naketano jas die je uit een diervriendelijk assortiment kunt kiezen. Een warme wintermantel doet perfect dienst op koudere dagen, maar ook in de zomer vragen soms wat killere dagen om geschikte jassen. Een exemplaar, dat je niet alleen tegen regen en wind beschermt, maar ook scoort als functioneel mode-item, zoals een modische trenchcoat of zomerjas. Het label onderscheidt zich door originaliteit en hoogwaardige kwaliteit te koppelen aan een verantwoorde productie en diervriendelijke materialen. Gebaseerd op het motto: Geen zijde, wol, leer of bont, creëert het label prachtige eerlijke modellen, zonder zich door oppervlakkige rages te laten meeslepen. Een Naketano jas is een echt fashionitem en wordt door menig vrouw als lievelingsjas bestempeld.

Een individuele look in een Naketano coat

De casual stijl van het Duitse cultmerk Naketano is allesbehalve gewoontjes. Geïnspireerd door straattrends, brengt het merk een individuele, sportieve look met geraffineerde details. Daarbij weet het label functionaliteit perfect te combineren met modisch design, waarbij de perfecte pasvorm borg staat voor optimale bewegingsvrijheid. Jouw Naketano jas is verkrijgbaar in een wijd kleurenspectrum dat loopt van retro tot klassiek en avantgardistisch. Opvallende prints, patches, applicaties, en accentuerende koorden geven klassieke modellen een nieuwe twist. Nooit overheersend, maar altijd eigenzinnig en onderscheidend. Daarbij wordt er gewerkt met natuurlijke materialen, zoals katoen en bamboe. Vezels die ervoor zorgen dat je warm blijft in koudere seizoenen, maar koel in de zomer. Dat maakt een Naketano jas ideaal bij elke gelegenheid.

Naketano mantels in diverse stijlen en modellen

Je eigen smaak én het doel waarvoor je een Naketano dames jas koopt, zijn uiteraard bepalende factoren voor het soort jas dat je kiest. Een jas die meerdere winters mee moet gaan, moet kwalitatief uitstekend zijn, terwijl je een trendy jack of licht zomerjasje vooral op zijn looks koopt. Ook het feit dat je coat moeiteloos bij de andere items in je garderobe moet passen speelt daarin een rol. Daarnaast is een leren jas een echte must-have: op wat killere dagen perfect om een mooie outfit classy mee af te stylen. Een warme parka met een hip fake fur-randje aan de capuchon is onmisbaar als het echt gaat winteren. Voor welke stijl je ook gaat, met een Naketano jas voor dames kies je voor eerlijke fashion waar je geen spijt van krijgt.