Badmode voor dames55

Je hebt alle producten uit de categorie Badmode gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Badmode

ESPRIT bikini: de zon is altijd in zicht

De échte ESPRIT bikini zal het zomergevoel waarschijnlijk weten op te wekken. Die honger naar zuiderse landen, witte zandstranden en die kleurrijke rommelmarkten: elk seizoen opnieuw haalt de ESPRIT bikini alles naar boven om zowel vrouwen als mannen te doen dromen. In de lijn met de andere strandkleding van ESPRIT doet het dat steeds opnieuw in een modern jasje. Het gaat om eigentijdse modellen die echter ook oog hebben voor een aantal praktische zaken. Vrouwen met grotere maatjes krijgen bijvoorbeeld extra ondersteuning terwijl dames met kleinere borsten niet zomaar hoeven onder te doen. Kleurrijke taferelen, unieke prints maar ook discrete modellen: met een bikini van ESPRIT ben je altijd zeker van jouw stuk.

Voor een bikini ESPRIT gaan: een slimme keuze

De ESPRIT bikini is populairder dan ooit tevoren. Maar waarom zou je zo’n bikini verkiezen boven een ander model? Dat is heel eenvoudig. Met haar vele kleuren, vormen en ontwerpen zijn ze eigenlijk voor elk figuur geschikt. Ook jij krijgt een ruime keuze, gaande van een triangle-bikini tot een luxueuze bandeau. Voor iedere lichaamsvorm is er iets te vinden. Voor vrouwen met een grotere cupmaat zijn er bijvoorbeeld de modellen die extra comfort en ondersteuning bieden, terwijl ook push-tops tot de ruime mogelijkheden behoren. Tot slot kan je de ESPRIT bikini’s ook eenvoudig combineren tot een zomerse ouftit. Vooral in combinatie met een knielange linnen jurk doen ze het heel goed, maar ook strappy sandalen zijn ideaal voor een nonchalante look tijdens jouw strandpromenade. Kwalitatief, stijlvol en universeel: dat zijn de bikini’s van ESPRIT.

Hoe je de bikini van ESPRIT dragen kan

Heb je een rijke boezem? Dan zal je vast de tegenwoordigheid van geest hebben om te kiezen voor een niet-gevoerde top met verstelbare schouderbanden. Zo heb je altijd de ruimte en de ondersteuning die jij nodig hebt. Eventueel kan je ook gewoon kiezen voor een afdruk op een donkere achtergrond. Zo zie je er slanker uit. Dames met een mindere borstomvang zullen dan weer kiezen voor een push-top met gevoerde cups. Voor extra volume kiezen zij voor een model dat met lintjes rond de nek wordt geknoopt. Voor een vormgevend effect gaan zij tot slot voor een slipje met een high-cut en een brede tailleband. Samengevat: er is altijd wel een passende ESPRIT bikini te vinden.