Bikini's voor dames49

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

VENICE BEACH bikini's voor spannende en zomerse avonturen

Wanneer de zon hoog aan de lucht staat en het kwik oploopt tot 25 graden (of meer!), dan is het tijd voor een ontspannende dag aan het strand. Voor wie dat zomers gevoel optimaal wil veruitwendigen, zijn de VENICE BEACH bikini's een echte must. De lichtheid van de Californische manier van leven in combinatie met een zonnig en vrolijk humeur: dat is waar VENICE BEACH voor staat. Deze bikini’s zetten je lichaam dan ook iedere keer opnieuw in een perfect daglicht. VENICE BEACH is niet voor niets een echt IT-label voor meisjes met een snuifje ‘American Girl Attitude’. Scoor met een bikinimodel met ondeugende Navystrepen of onderstreep jouw speelse attitude met vrouwelijke dot-prints. De VENICE BEACH bikini's bieden steeds de juiste stukken om een zorgeloze dag door te brengen op het lokale strand of in het zwembad.

Voor iedere meid een bikini van VENICE BEACH

Het vinden van de perfecte bikini is geen eenvoudig gebeuren: vaak zitten de broekjes niet goed of flatteert het topje onvoldoende. In de lijn VENICE BEACH bikini's vind je echter een enorme selectie aan verschillende modellen. Want iedereen heeft recht op een perfectie bikini. Er zijn onder andere push-up bikini’s, beugelbikini’s, triangel bikini’s en zelfs bikini’s voor vrouwen met een grotere cupmaat. En voor zij die liever zelf een combinatie het levenslicht laten zien, zijn de tops en broekjes ook gewoon apart verkrijgbaar. Naast verscheidene modellen biedt VENICE BEACH ook een variëteit aan sterke kleuren, gevarieerde patronen en modieuze afwerkingen.

Bikini's van Venice Beach, ideaal voor een beach party!

De avond valt en de muziek van het strandfeest is in de verte al te horen. Maar jij bent nog niet zeker wat te dragen?! Gemakkelijk: neem een VENICE BEACH bikini en combineer het met een heldere hoge short. Of ga voor een zomerse jurk met brutale uitsparingen middenin, die bijvoorbeeld een bloemenmotief vormen. Zo krijgt elke gast een delicate glimp van jouw modieuze bikini. Ten slotte mag men natuurlijk ook de schoenen niet vergeten. Ga dan ook voor een authentieke sandaal of kies voor een variant met een eenvoudige en onopvallende band. Vooral felle kleuren doen het heel goed. De VENICE BEACH bikini's zijn ideaal om een beach party pas écht te doen knallen.