Bikini's voor dames65

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

Seafolly bikini: een ode aan het lichaam

Met de Seafolly bikini komt het vakantiegevoel altijd een stap dichterbij. De naam van deze bikini geeft het dan ook al aan. Die doet meteen denken aan zon, zee en strand. Bij zo’n vakantiegevoel kan een Seafolly bikini natuurlijk niet ontbreken. Deze bikini’s laten zich kenmerken door een fleurig en jong design. De ontwerpers laten diverse kleurtjes, motieven en unieke ontwerpen elkaar in levendigheid ontmoeten. Hierdoor kun je de Seafolly bikini ook eenvoudig combineren met andere strandmode.

Voor wie zijn de bikini’s van Seafolly geschikt?

De Seafolly bikini is er voornamelijk voor meiden die ook op het strand graag hip en trendy voor de dag komen. De bikini’s doen het hier des te beter in combinatie met andere strandmode. Het label focust voornamelijk op een modieuze uitstraling. Hoewel een plons in het zilte water zeker door de beugel kan en de bikini’s ook voorzien werden van de nodige functionaliteiten om dat moeiteloos te doorstaan, zijn en blijven het nog steeds echte mode-items. Wanneer je op zoek bent naar zwemkleding voor atletische prestaties, zijn er dan ook betere mogelijkheden. Overigens is het zo dat de ontwerpen zich voornamelijk focussen op slankere dames. Hoewel de Seafolly bikini’s ook in een maatje groter beschikbaar zijn, is die focus niet onbelangrijk. Met een maatje groter kies je daarom maar beter voor een discrete variant. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte uitvoering die enkel accentueert waar nodig, zonder te overdrijven.

Hoe kun je de bikini van Seafolly dragen?

De bikini van Seafolly valt goed te combineren met jurkjes, tops en strandjassen. Idealiter combineer je de Seafolly bikini met een leuk kleedje. Voeg daar gerust ook een stel grappige slippers aan toe. Een fikse zomerhoed en een zonnebril mogen er natuurlijk ook gewoon wezen. Wees wel op je hoede: bij Seafolly houden ze van bijzondere modellen en kleuren. Ook in de andere lijnen strandmode schuwen ze kleuren als geel, roze, oranje en blauw niet. Het is dus altijd even uitkijken of de kleuren wel goed samengaan. Natuurlijk kun je de Seafolly bikini ook gewoon combineren met strandmode van andere labels: vrijheid is nu eenmaal een essentieel onderdeel van het strandleven.