Bikini's voor dames12

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

O’NEILL bikini: de kleding voor echte waterliefhebbers

De O’NEILL bikini laat jou uitkijken naar de eerste warme zonnestralen op een al even enthousiaste huid. In dat droombeeld waag je uiteraard ook een plons in het mediterrane water van een of andere zuiderse vakantiebestemming. Geheel onlogisch is dat natuurlijk niet. De O’NEILL bikini’s zijn immers niet alleen ongelofelijk stijlvol maar ook functioneel en sportief. De stijl laat zich het best omschrijven als casual, cool en sportief. De kwaliteit behoort dan weer tot de top van zijn segment: enkel de beste materialen zijn goed genoeg. In de praktijk gaat het bij de ONEIL bikini ook helemaal niet over speelse details en gekke patronen, maar eerder over een ingetogen doch sportief ontwerp.

ONEILL bikini: als dame van vandaag

Een O’NEILL bikini is er voor iedere smaak en voor elk figuur. Neem nu het bikinibroekje. Dat is nooit te strak gesneden. Altijd voelen ze supercomfortabel aan, maar bovendien ogen ze goed bij ieder figuur. Natuurlijk blijft een en ander wel nog steeds jouw keuze beïnvloeden. Wie de borsten een tikkeltje hoopt op te tillen, kiest bijvoorbeeld voor het ontwerp ‘Triangle bikini ONEILL’. Zo’n ontwerp plaatst jouw borsten dan meteen in het juiste licht. Gereserveerde types zullen overigens kiezen voor de zwarte en donkere modellen, terwijl uitgesproken meiden dan weer van de kleurrijkere varianten houden zullen. Dergelijke modellen helpen dan ook de aandacht naar jou toe te trekken, ongeacht of het gaat om effen kleuren of unieke patronen.

Tip: combineer de bikini van O’NEILL

Zijn standaard combinaties voor jou te saai? Steeds vaker maken trendsetters ook zelf leuke en hippe combinaties. Bij O’NEILL noemen ze dat ‘Mix & Match’: elk topje en slipje werd zo ontworpen dat waarlijk elke combinatie is toegestaan. Zo hoef je echt niet dezelfde kleuren te mixen en kunnen bolletjes en streepjes perfect de sereniteit bewaren. Zelfs met shorts die iets meer huid bedekken, valt heel goed een combinatie te maken. Het resultaat is soms discreet, maar een andere keer ook schreeuwend om aandacht. De belangrijkste tip blijft natuurlijk: probeer vooral de O’NEILL bikini te vinden die perfect bij jou past.