Bikini's voor dames230


LASCANA bikini's: badmode die echt goed zit

Iedere vrouw heeft wel een paar bikini’s in de kast hangen en LASCANA bikini's zijn dan de logische keuze. Dit trendy Duitse merk beseft immers als geen ander dat het vrouwelijk lichaam vele vormen telt. Om die reden heeft LASCANA bikini's tot ontwikkeling gebracht met als doelstelling het perfecte model voor elk vrouwelijk figuur te ontwerpen. Of je nu grote of kleine borsten hebt, brede heupen of smalle heupen: bij LASCANA vind je het model dat je zoekt. Er zijn zowel bikini tops als broekjes van LASCANA, push-up bikini’s, beugel bikini’s en nog veel meer. De constante in dat ruime assortiment? Een slim ontwerp dat de pracht van het vrouwelijk lichaam extra in de verf zet.

LASCANA badgoed van de beste materialen

LASCANA bikini's geven heel veel aandacht aan een goede fit en pasvorm. Het zijn bikini’s waar je je als vrouw echt goed in moet voelen. Elasticiteit is daarbij een belangrijke factor om in elke situatie een goed figuur te slaan. Of je nu gaat sporten op het strand, gaat zonnen of gaat zwemmen: een bikini hoort altijd als gegoten te zitten. De polyamide en polyester waaruit de bikini’s gemaakt worden zijn scheur- en slijtvast en bevatten bovendien elementen die de hitte tegen gaan. De ultieme bewegingsvrijheid die aanvoelt als een tweede huid in tal van stijlen? Dat is de belofte van LASCANA bikini's. Die stijl gaat overigens van monochrome beugelbikini’s tot de kleurrijke patronen van bandeau bikini’s en meer.

LASCANA bikini's met aandacht voor alle boezems

LASCANA bikini’s zijn verkrijgbaar in tal van tinten, patronen en vormen. Veel aandacht is er daarbij voor de verschillende vormen van het vrouwelijk lichaam. Heb je een relatief kleine boezem? Kies dan voor gewatteerde bikini’s met bijvoorbeeld verwijderbare cups. Ook push-up bikini’s behoren tot de collectie van LASCANA. Heb je daarentegen net een grote boezem? Ga dan bijvoorbeeld voor een beugelbikini die net wat extra ondersteuning geeft of een bandeau bikini. Met zo’n knappe bandeau bikini beschik je bovendien over de vrijheid om je sportief te tonen op het strand of te gaan zwemmen zonder op te moeten letten dat er niet net iets te veel wordt blootgegeven. LASCANA bikini’s zijn er voor elke vrouw.