Bikini's voor dames30

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

Chiemsee bikini: voor vrouwen en zeegodinnen

De Chiemsee bikini is een kleurrijke bikini die het zomergevoel rechtstreeks naar het vrouwenlichaam brengt. De bikini’s zijn grenzeloos waardoor je er niet alleen een klassieke bikini vinden zal maar ook een hartverwarmende bandeau of een bijzondere bikini met riem. Een Chiemsee bikini is dan ook altijd het resultaat van een innovatief ontwerp waarbij de designer alle vrijheid kreeg. Die vrijheid toornt natuurlijk niet aan het functionele. Denk bijvoorbeeld aan afneembare cups waarmee je zelf een beetje volume kan toevoegen of aan verstevigingen om grotere borsten maximaal te ondersteunen. Hoewel de Chiemsee bikini jou een individuele draagervaring garandeert, ben jij altijd zeker dat jouw decolleté steeds perfect wordt geaccentueerd.

Hoe draag je de Chiemsee strandkleding?

Met een Chiemsee bikini tover je jouw kantoorlook in een handomdraai om naar die van een strandgodin. Ideaal voor op het volgende strandfeest! Maar stiekem ook een geweldige look voor een plons in het zwembad. Voor een hete stadswandeling op een tropische locatie combineer je de Chiemsee bikini wel even met een hoog opgetrokken taillebroek en een geopend hemdje. Laat jouw zongebruinde buikstreek maar zien! Om het fladderen te beperken draag je een tasje waarbij het riempje extra houvast biedt. Het geheel maak je stijlvol af met een oversized zonnehoed, een opvallende ketting en een hip enkelbandje. Op weg naar een trendy cocktailbar? Geef jouw nagels nog een lakje en jouw outfit is helemaal af.

De kracht van de Chiemsee strandkleding

Natuurlijk speelt het design een belangrijke rol. Vooral de unieke ontwerpen met bijzondere kleuren, prints en afwerkingen inspireren vrouwen. Innovatief, maar toch staat het garant voor een tijdloze uitstraling. Overigens heeft een Chiemsee bikini nog heel wat andere voordelen. Vooral op kwalitatief vlak is dat het geval. Zo is de polyamidekwaliteit waterbestendig. Hierdoor gaat de bikini veel langer mee en is het ook sneller droog. Ideaal voor wanneer je na een plons in zee jouw bikini in jouw handtas hoopt op te bergen. Tot slot biedt de bikini steeds een maximale ondersteuning, zowel voor grotere als voor kleinere borsten. Op die manier kan je zomaar de sprong wagen van de hoogste springplank. En ook slippertjes behoren gewoon tot de verleden tijd! De Chiemsee bikini laat jou er niet alleen fris uitzien, bovendien ondersteunt het ook jouw jonge en dynamische levensstijl.