Bikini's voor dames75

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

Buffalo bikini's: trendy badmode

Buffalo bikini’s zijn de partner voor vrouwen die op zoek zijn naar een sexy bikini zonder te veel over de top te gaan. Iedereen kent het merk Buffalo wel van de wereldberoemde cowboylaarzen die een tijdlang ontzettend populair waren. Wat weinig mensen echter weten is dat Buffalo veel meer is dan enkel dat. Dit trendy merk heeft bijvoorbeeld ook een indrukwekkend assortiment aan bikini’s met speelse patronen die echte blikvangers zijn op het strand. Zo zijn er Buffalo push-up bikini’s, maar ook Buffalo bandeau bikini’s en nog veel meer. Leuk om te weten is dat het bedrijf twee keer per jaar uitpakt met een nieuwe collectie badmode. Ben je dus op zoek naar stijlvolle bikini’s die mee zijn met de trends? Buffalo bikini's!

De badmode van Buffalo: leuk ontwerp, goed materiaal

Buffalo bikini's mikken op een unieke stijl en een hoge kwaliteit. Er worden dan ook uitsluitend materialen van een hoge kwaliteit gebruikt die op jouw lichaam als een tweede huid aanvoelen. Geen twee vrouwen zijn hetzelfde en dat beseffen ze bij Buffalo ook. Het elastisch materiaal past zich aan jouw silhouet aan zodat het gewoon lekker comfortabel zit. Kenmerkend is dat tal van modellen microfiberkwaliteit bezitten. Wat betekent dit? Dat ze gemaakt zijn van ontzettend dunne draden die zacht aanvoelen en in een mum van tijd droog zijn. In tegenstelling tot katoen zijn deze bikini’s ook een pak stabieler. Kortom: Buffalo bikini’s zijn hoogtechnologische stukjes badmode die elke vrouw in haar kleerkast zou moeten hebben hangen.

Buffalo bikini's flatteren jouw figuur

Buffalo mikt met de badmode op jonge, modebewuste en stijlvolle vrouwen. De bikini’s zijn dan ook geknipt om jouw individuele stijl te benadrukken en probleemgebieden te verbergen. Zo zijn er bikinibroekjes op de markt die visueel brede heupen net wat smaller maken. Maar je hebt ook Buffalo bikini’s speciaal gericht op vrouwen met een volle boezem. Met een bandeau bikini of een beugel bikini geniet je bijvoorbeeld van extra ondersteuning zodat je minder last hebt van jouw rug en echt geniet van jouw dagje strand of zwembad. Een iets kleinere boezem? Dan kies je voor een push-up model met voorgevormde cups, al dan niet verwijderbaar. Buffalo bikini's zijn jouw veelzijdige partner op het strand.