Bikini's voor dames1

Je hebt alle producten uit de categorie Bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

Bench bikini: een streling voor het vrouwenlichaam

Ongeacht of we willen zonnekloppen aan het strand of genieten van een plons in het zwembad: Bench bikini bewijst keer op keer een meerwaarde te zijn. Bekijk het aanbod aan vrouwelijke modellen die niet alleen getuigen van stijl maar ook uiterst comfortabel zitten. De bikini’s zijn ook geschikt voor iedereen die sportief wilt zwemmen. Bij deze activiteit weet je dat alles goed blijft zitten. De Bench bikini komt in verschillende stijlen en kleuren. Uiteraard zijn ook hippe patronen gewoon van de partij. Zowel meiden met een kleine buste als dames met een grotere cupmaat worden rijkelijk voorzien van functionele badkleding waarbij een hedendaagse zeitgeist centraal staat.

Bench badmode voor ieder vrouwenlichaam

Jouw Bench bikini kun je kiezen uit een breed assortiment met bikini’s die zijn aangepast aan het lichaam van iedere vrouw. Meiden met een kleinere cupmaat kunnen kiezen voor bandeau bikini’s of gaan gewoon voor push-up Bench bikini’s. Ben je net voorzien van een rijkelijk extra maatje? Dan ga je voor modellen met grote cups, opdat jouw vrouwelijke troeven in alle comfort ondersteuning genieten. De meeste modellen zijn voorzien van een ruime keuze in maatjes waardoor ze eigenlijk ook gewoon multifunctioneel inzetbaar zijn. Let bij de zoektocht naar de geschikte Bench bikini ook altijd op de beschikbare kleuren en patronen. Accentueren of net verdoezelen? Dankzij het brede assortiment van Bench hoeft dat alvast geen probleem te zijn.

Bench badmode laat zich eenvoudig mixen

Veel vrouwen vinden het saai om een hele vakantie lang in eenzelfde bikini over het strand te dwarrelen. De bikini’s van Bench laten zich gelukkig eenvoudig mixen. Dat komt doordat de modellen vaak kiezen voor uni kleuren die in de verschillende prints terugkomen. Waar broekjes komen met high waist zijn er dan weer tops met een beetje body, ook dat is alvast positief voor het mixen van de verschillende bikini’s. Wil je helemaal enig voor de dag komen? Dan kan je zelfs prints mixen terwijl je trouw blijft aan jouw stijl. Ook wanneer je na een dagje strand naar een strandfeest afzakt, laat het jou goed voor de dag komen. Uiteraard kan je het nadien ook nog even combineren met een stoere jeansjas en een stel espadrilles of kies je gewoon voor een soepele en transparante strandjurk. De Bench bikini etaleert zich duidelijk als de ideale compagnon voor iedere zomerse vrouw.