Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Balconette bikini's voor dames11

Je hebt alle producten uit de categorie Balconette bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini's

Balconette bikini's voor een sexy en vrouwelijke feel

Balconette bikini's zijn bikini’s die specifiek ontwikkeld zijn om extra ondersteuning te bieden aan het gebied waar dat bij vrouwen nodig is: de borsten. Het is in de eerste plaats een handige oplossing voor vrouwen met een grote buste, maar ook dames met een kleinere boezem zijn zeker en vast in staat om te genieten van de voordelen van het unieke ontwerp. Deze comfortabele bikini dankt zijn naam aan de specifieke snit die op een natuurlijke wijze de boezem optilt en benadrukt. Het resultaat? Een sensuele en ultra vrouwelijke look waarmee je vol zelfvertrouwen het strand in ogenschouw neemt. Bovendien matchen de balconette bikini's zonder enig probleem met andere strandmode en gebruik je ze zelfs als plaatsvervanger voor een bh.

Bikini voor een grote cupmaat

Heb je nog nooit van balconette bikini's gehoord? Dan is het dringend tijd je daar iets meer over te vertellen. Deze bikini’s zijn specifiek ontworpen om vrouwen met een grote cupmaat in staat te stellen bandeaumodel te dragen. De stevige beugels en baleintjes aan de zijkanten zorgen voor extra verstevigingen en geven je een schitterend decolleté zonder oncomfortabel te zitten. Bovendien is het zo dat de meeste modellen verkocht worden inclusief afneembare bandjes. Heb je trek om te zonnen na het zwemmen? Dan neem je gewoon de bandjes af om witte strepen te vermijden. Ook voor kleinere cupmaten is de diepe uitsnijding en ondersteuning van de balconette bikini’s echter een godsgeschenk: zo lijkt jouw boezem groter dan hij in werkelijkheid is.

Balconette bikini als vervangende bh

Balconette bikini's bieden een dusdanige ondersteuning dat ze niet enkel geschikt zijn voor een dagje op het strand. Gooi er een tankini over en je bent klaar voor een wandeling langs de promenade. Jouw borsten blijven op elk moment perfect in de juiste vorm en zolang de kleuren niet te veel contrasteren hoef je helemaal niet te wisselen naar een bh. Trek je bijvoorbeeld naar een tuinfeest en heb je daarvoor een knappe jurk in huis gehaald? Dan doet de balconette bikini zonder probleem dienst als vervanger voor een bh. Op weg naar het strand? Trek simpelweg een blouse of lucht T-shirtje aan boven jouw bikini. Met de veelzijdige balconette bikini’s zie je er stralend uit en voel je je comfortabel in je vel.