Badpakken voor dames1

Je hebt alle producten uit de categorie Badpakken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Badpakken

O’NEILL badpak: voor sportieve dames die houden van zomerweer

Een badpak dat helpt om een stranddag of zelfs een volledige vakantie op te fleuren, dat is het O’NEILL badpak. Bij O’NEILL weten ze dan ook als geen ander wat meiden op een warme zomerdag nodig hebben. De badpakken situeren zich voornamelijk ergens tussen sportief en trendy. Toch is er een ruime bewegingsmarge tussen die ontwerpen. Zo zijn sommige ontwerpen duidelijk gekozen om de sportieve prestaties te maximaliseren, terwijl andere varianten het vrouwelijk lichaam dan weer in de kijker zetten. Zij maken de term strandmode wel heel modieus.

Badmode van O’NEILL voor sportieve prestaties

Het O’NEILL badpak is in de eerste plaats sportief. Hier gaat het om gestroomlijnde modellen die maar weinig prijsgeven. Meestal zijn ze vrij hoog opgetrokken maar bieden ze nog steeds alle ruimte om die armspieren maximaal in te zetten. Het geheel werd zo ontworpen om jou door het water te laten glijden. Natuurlijk is het badpak chloorbestendig en garandeert het een optimale pasvorm. Naden zal je nooit voelen. De aanwezigheid van dergelijke naden kan immers al na enkele baantjes beginnen te irriteren, laat staan wanneer je voor een grootse zwemuitdaging staat. Omdat ook openwaterzwemmen tot de mogelijkheden behoort, zijn de sportieve O’NEILL badpakken uiteraard ook uv-bestendig. Dergelijke sportieve en kwalitatieve eigenschappen tonen aan er grootste mogelijkheden achter dit label verscholen gaan. Vooral op sportief vlak helpt het O’NEILL badpak het maximale uit jouw arm-, buik- en beenspieren te halen.

O’NEILL strandmode voor levensgenieters

De tijd dat O’NEILL zich enkel op sportieve ambities focuste, behoort al even tot het verleden. Met haar lijn strandmode tracht het het sportieve aan het aangename te koppelen. Onder andere de diep uitgesneden O’NEILL badpakken beamen dat. Het gaat om wel heel modieuze ontwerpen die het lichaam accentueren waar nodig maar probleemgebieden ook optimaal maskeren. Ze zijn verkrijgbaar in het discreet zwart, maar er zijn zeker ook leuke varianten beschikbaar. Onder andere neon doet het heel erg goed, maar ook felle bloempatronen en andere kleurrijke prints behoren tot de mogelijkheden. Nog even jouw zonnehoed op het hoofd toveren, een fikse knipoog uit jouw ogen schudden en die zonnebril opzetten. Wedden dat de positieve reacties niet op zich zullen laten wachten? En als je nadien een plons waagt in het zilte zeewater, zorgt het O'NEILL badpak er natuurlijk voor dat alles ook goed en comfortabel blijft zitten.