Badpakken voor dames68

Je hebt alle producten uit de categorie Badpakken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Badpakken

LASCANA badpakken: de klassieke unipieces veroveren het strand

Een badpak is hét kledingstuk in het zwemseizoen en eigenlijk gewoon het meest populaire model onder de badkleding. Met een LASCANA badpak heb je niet alleen de populairste soort badmode aan, maar ook een van de meest modieuze. Het LASCANA badpak heeft een lange weg afgelegd en is nu flexibeler dan ooit. Door de gewijzigde etiquette heeft men nu toegang tot een massa aan ontwerpen en innovatieve creaties. LASCANA badpakken zijn dan ook verkrijgbaar in talloos veel stijlen, met of zonder prints en in elke denkbare kleur. De badmode van LASCANA verwerkt in elk ontwerp een waaier aan mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Dit label ambieert dan ook om voor ieder vrouwenlichaam het ideale badpak te maken. Daarom zijn ze direct afgestemd op de verscheidene lichaamsvormen en gaan ze hand in had met de heersende trends en stromingen.

Voor ieder vrouwenlichaam een badpak van LASCANA

Dit label brengt elk seizoen opnieuw verfrissende en inspirerende collecties op de markt. Met de collectie LASCANA badpakken ben je dan ook zeker van een echt juweeltje. Elk stuk is anders, ze zijn verre van eenzijdig en ze tonen zich voortdurend kleurrijk, extravagant en avontuurlijk. Toch zijn ook de klassieke modellen echte aanraders. Deze modellen vallen verrukkelijk goed in de smaak wegens hun eenvoudige schoonheid en hun tijdloze snits. De keuze is eindeloos: shapewear, voorgevormde cups, brede riemen, dunne spaghetti bandjes, LASCANA heeft het gewoon allemaal!

Styling tips voor de zwemkleding van LASCANA

Er bestaat bijna geen kleur, model of patroon dat LASCANA niet aanbiedt in haar badpakkencollectie. Er zijn er bijvoorbeeld met heldere kleuren voor een eenvoudige doch magistrale look. Zij zijn ideaal te combineren met een jeansshort en een witte top. Ook vind je er perfect een badpak met enkele majestueuze patronen. Die zet je dan weer best in de kijker met een licht doorschijnende strandjurk. Ga je liever voor LASCANA badpakken met een diep uitgesneden cut? Combineer het dan met een stoere rok en sneakers zoals ook de echte sterren dat doen. Heb je dus zin om comfortabel te zwemmen of gewoon modieus op het strand te zonnen terwijl je van het warme weer geniet? Dan staat de LASCANA badpakken trouw aan jouw zijde om zo samen de zomerse wereld nog wat vrolijker te maken.