Eastpak tas: optimaal draagcomfort en maximale keuzevrijheid

Draag een Eastpak tas of rugzak en je steelt overal ter wereld de show. De klassieker is hierbij nog steeds de Pak’r-rugzak: het eenvoudig model met een handig voorzakje, voorzien van een draagriempje aan de bovenkant. Het is een symbool van de functionaliteit en de kwaliteit waar het decennia geleden allemaal mee begon. Natuurlijk is er sindsdien heel wat gewijzigd, terwijl de levenslange garantie altijd overeind bleef. Eastpak tassen zijn er voor de eeuwigheid en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, stijlen en patronen. Ook dames blijken te houden van de Eastpak rugzakken, of het nu gaat om universele of vrouwelijke modellen.

Schaf een tas van Eastpak in diverse stijlen en formaten aan

Een Eastpak tas is in te zetten voor alle gelegenheden. In het dagelijks leven is er in de eerste plaats de eerder aangehaalde Pak’r-rugzak. Dit model wordt echter steeds vaker ruim uitgevoerd, waarbij in de rugzak verschillende vakken voorzien zijn. Ze zijn ideaal voor de klassieke student maar ook om op de fiets naar het werk te dragen. Ook zien we deze Eastpak rugzakken wel met een gewatteerd laptopcompartiment. Zo zit ook dat technologisch snufje veilig opgeborgen. Naast deze klassiekers zijn er vandaag de dag ook de kleinere Eastpak tassen die zich voornamelijk schikken voor het opbergen van allerhande kleinere gebruiksvoorwerpen. Tot slot voegde Eastpak de laatste jaren ook heel wat andere tassen aan het assortiment toe, steeds in de iconische stijl van het label. Het gaat onder andere om sporttassen, handtassen, heupzakjes, trekrugzakken en zelfs reistassen die ook gewoon voorzien zijn van rolletjes.

De drie hoofdkenmerken van de Eastpak tas

In een Eastpak tas vloeien stijl, eenvoud en functionaliteit samen in een enkel model. De stijl begint bij het klassieke ontwerp maar gaat over naar de nieuwe prints waar het label zo graag mee pronkt. Denk aan tropische palmbomen maar ook aan een collectie foto’s van jouw favoriete vakantielocaties. De eenvoud vinden we dan weer terug in de neutrale modellen die niet alleen door vrouwen gedragen kunnen worden maar ook door mannen en kinderen. En de functionaliteit? Die zit hem in de details: de gelijkmatige gewichtsverdeling over de rug, de verstelbare en gevoerde riem, de verschillende compartimenten en allerhande toevoegingen zoals wieltjes. Die drie elementen zien we terugkomen in iedere Eastpak tas, waardoor de populariteit ervan niemand hoeft te verbazen.