Schoudertasjes voor dames6

Je hebt alle producten uit de categorie Schoudertasjes gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoudertasjes

Eastpak schoudertas: compact draagcomfort voor vrouwen

Een Eastpak schoudertas doet meer dan louter je handen vrijhouden tijdens het shoppen. Tassen van dit merk zijn aangepast aan verschillende omstandigheden en zijn bovendien eenvoudig te combineren met persoonlijke stijlen en andere reiscollecties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en formaten, waarbij de bekende kleurencollectie wordt afgewisseld door unieke ontwerpen voor de stijlvolle stedentrip. Zowel zakenvrouwen als eigentijdse meiden houden van de schoudertasjes van Eastpak.

De praktische eigenschappen van een Eastpak schoudertas

Er zijn heel wat modellen waaruit een keuze gemaakt kan worden voor een Eastpak schoudertas. In de praktijk gaat het steeds van start met de messengertas waar voornamelijk kleine accessoires in opgeborgen kunnen worden, zoals de smartphone en de portemonnee. Bevestiging dient te gebeuren met het verstelbare riempje. Deze Eastpak messengertassen kunnen zowel op de rug als op de zij of de buik gedragen worden. Dankzij de dubbele ritssluiting kan je een klein slotje verbergen om pickpockets op afstand te houden. Naast deze kleine modellen is er de iets grotere shopper. Hier kan je niet alleen jouw boodschappen in kwijt maar ook jouw flesje drinken en dat heerlijk broodje. Een Eastpak shopper is vaak de basis waarop een goedkopere citytrip kan gebouwd worden. Tot slot zijn er de eerder zakelijke Eastpak schoudertasjes. Deze modellen zijn veelal een stuk groter, omdat ze ook een laptop en eventueel ander materiaal dienen te herbergen. Ze zijn beschikbaar in leer en in klassiek stof. Vooral de lederen variant blijkt het in de praktijk heel goed te doen, zowel bij heren als bij dames.

Een stijlvolle Eastpak schoudertas selecteer je uit een breed assortiment

De Eastpak schoudertasjes blinken lang niet alleen uit door hun ruim keuzeaanbod. Ook op vlak van stijl mogen ze er echt wel wezen. De basis van het assortiment blijft echter bij de klassieke kleuren zoals we het van Eastpak gewoon zijn: blauw, bruin, grijs, groen, rood, roze en zwart. Hiernaast zijn de schoudertasjes ook verkrijgbaar in allerhande leuke prints. Denk bijvoorbeeld aan bloemenpatronen, camouflageprints of barstpatronen. Er is steeds een geschikt model terug te vinden. Zo varieert het aanbod aan schoudertasjes van maatje small tot large en zijn ze al dan niet voorzien van een laptopsleeve (11” tot 18”). Het feit dat bijna ieder model in zoveel kleuren, stijlen en groottes verkrijgbaar is, is uiteraard een van de belangrijkste redenen van het succes van de Eastpak schoudertas.