Herschel rugzakken: must have voor trendsetters en avonturiers

Herschel rugzakken zijn sinds 2009 op de markt te vinden en hebben in een korte tijd een stevige reputatie verworven. Het zijn kwaliteitsvolle rugzakken met een zeer distinctieve look die quasi onmisbaar zijn voor avontuurlijke vrouwen die houden van het outdoor gebeuren. Ook als je geen fan bent van outdoor sporten, maar simpelweg op zoek bent naar een stijlvolle rugzak zit je bij Herschel goed. Het nostalgische en functionele design maakt van dit hippe accessoire ook een echt trendstuk dat niet misstaat op kantoor of tijdens een dagje shoppen. Er zijn zowel casual rugzakken in het assortiment terug te vinden als een brede selectie stevige exemplaren en ook bijvoorbeeld laptoptassen die altijd een investering zijn. Duurzaamheid dragen ze bij Herschel rugzakken immers hoog in het vaandel.

Een Herschel rugzak: vintage met moderne technologie

Herschel rugzakken kenmerken zich eerst en vooral door hoogwaardige materialen. Geïnspireerd door de ruige Canadese natuur en het bergbeklimmen zorgt het robuuste canvas en functionele design ervoor dat dit een goede kompaan is tijdens natuurwandelingen. De rugzakken zijn veelal gemaakt van hoogwaardig imitatieleer en beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Even typisch als de kwaliteit is de vintage look met retro-details. Over het algemeen is de styling zeer minimalistisch gehouden vanuit het idee “less is more”. Strakke lijnen zonder onnodige toeters en bellen is het devies van dit Canadese merk. Zoek je toch naar iets meer kleur? Dan is er ook een fijne selectie Herschel rugzakken met bijvoorbeeld bloemenprints en patronen.

Herschel rugzakken dagdagelijks dragen

Herschel rugzakken zijn er niet enkel voor speciale gelegenheden, maar voor elke dag. Zo zijn ze een ideaal alternatief voor een tas waarin je belangrijke papieren meesleurt. Een monochroom exemplaar met vintage look staat bovendien mooi bij een blazer en een geklede broek of rok. Zelfs in de zomer zit de styling goed. Een retro rugzak of net eentje met een bloemenprint bij een zomers jurkje? Ga je op avontuur? Dan is een stevig paar wandelschoenen een must, net zoals een aangepaste broek. Met Herschel rugzakken maak je overigens ook gemakkelijk een stoere look. Match jouw rugzak met een leren jacket en een ripped jeans voor een no-nonsense uitstraling. Herschel rugzakken zijn dan ook veelzijdige fashion items die tegen een stootje kunnen.