Rugzakken voor dames58

Je hebt alle producten uit de categorie Rugzakken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Rugzakken

EASTPAK rugzakken: tijdloze klassieker

EASTPAK rugzakken zie je altijd en overal wel verschijnen. Deze iconische rugzakken zijn dan ook zowat de meest populaire ter wereld. Een populariteit die absoluut van doen heeft met de duurzame en slijtvaste materialen waarmee ze gemaakt zijn. Deze functionele rugzakken laten je toe heel wat spullen mee te nemen en in te pakken en zijn bijvoorbeeld geknipt voor de universiteit of voor op het werk. Bovendien hebben ze een zeer volwassen look die absoluut stijlvol genoemd mag worden. Deze casual rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende indelingen. Prefereer je één grote ruimte of een groot arsenaal aan functionele zijvakken? Wat jouw voorkeur ook is, in het assortiment van EASTPAK rugzakken vind je het zeker en vast terug.

EASTPAK rugzak: focus op kwaliteit

EASTPAK rugzakken kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en ook door het klassieke kleurenschema. Die nadruk op kwaliteit is overigens een overblijfsel van de roots die in het leger liggen. De meeste rugzakken zijn monochroom en vrij subtiel vormgegeven qua kleur. Desondanks is er de laatste jaren zeker en vast een trend te merken naar meer flashy en kleurrijke designs. Even opvallend als het kleurenschema is natuurlijk het overbekende logo van EASTPAK. De wereldbol met de naam van het bedrijf doorheen is een echte klassieker geworden die niet mag ontbreken op de producten. Doorheen de meeste ontwerpen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen materialen voor een aangename en stevige feel. Heb je echter liever een alternatief materiaal? Dan vind je in het ruime assortiment zonder enige twijfel ook de nodige alternatieven terug.

EASTPAK rugzakken zijn lekker stijlvol

De nadruk op basiskleuren en monochrome designs van EASTPAK zorgt ervoor dat de rugzakken vlotjes te combineren vallen met heel wat outfits. Je doet dus lekker wat je wilt. Trek er bijvoorbeeld een blauw exemplaar aan bij een denimjurk en espadrilles voor een geslaagde zomers outfit. Toch net iets meer casual over straat? Een sweatshirt, een paar hippe sneakers en destroyed jeans zorgen ervoor dat je met jouw rugzak lekker stoer naar school gaat. Moet je niet naar school, maar naar kantoor? Kies dan voor een skinny jeans, een paar hakken en een lange jas voor een fashionable look die de hoofden draait. EASTPAK rugzakken zijn veelzijdig en stijlvol, net als jij!