Reistassen voor dames36

Je hebt alle producten uit de categorie Reistassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Reistassen

Eastpak reistas: klaar voor elk reisavontuur

Net zoals de klassieke rugzak van dit label het decennia geleden wist te doen, weet ook een Eastpak reistas voor de nodige enthousiasmestormen te zorgen. Dit label kiest dan ook voor een uniek en intelligent ontwerp waarbij robuuste materialen uitmonden in een zachte vormgeving. Deze reistassen zijn voorzien van allerhande praktische combinatiemechanismen om optimaal aan te sluiten bij de individuele behoeften. Zo kan je de Eastpak reistassen dragen doorheen de terminal maar ook gewoon als rollende koffer vooruit trekken. Wanneer je weet dat de modellen bovendien in een brede diversiteit aan kleuren en stijlen komen, hoeft dat aangehaald enthousiasme eigenlijk niemand meer te verbazen.

De pluspunten van een Eastpak reistas

Een Eastpak reistas is voorzien van zoveel functionaliteiten dat het eigenlijk heel moeilijk wordt om alle voordelen op te noemen. Een kort en bondig overzicht is dan ook het logisch gevolg. Een eerste belangrijk voordeel van deze reistassen in het licht ontwerp. Dat licht ontwerp is het gevolg van het slimme gebruik van materialen en het uniek lichtgewicht rolsysteem. Hierdoor zijn ze, afhankelijk van het gewicht en eventuele voorwaarden van de maatschappij, bijna altijd inzetbaar als handbagage. Verdwijnt de geliefde Eastpak reistas toch in het bagegeruim van het vliegtuig? Dan is er een tweede voordeel: de compressieriemen aan de zijkant van de reistas zorgen voor een optimale afsluiting van zelfs de meest uitpuilende reistas. Een derde voordeel is het slim ontwerp. Zo kan het eenvoudig gedragen worden via de inbrengbare compressiegreep maar zorgt de slimme ritssluiting er eveneens voor dat je gewoon jouw paspoort nog even kan opbergen. Je blijft immers alles gewoon bij de hand hebben.

Er is keuze genoeg, kies jouw favoriete Eastpak reistas

Naast de aangehaalde grotere reistassen die het voornamelijk goed doen voor reizen vanaf een week, zijn er ook Eastpak reistassen voor de kortere weekend- en citytrips. Hier werd voornamelijk gekozen voor een efficiënt ontwerp waarbij je ondanks het compact formaat toch steeds voldoende ruimte hebt. Tot slot zijn er de eerder zakelijke reistassen die kiezen voor stijlvolle lederen uitvoeringen. Hier heeft men uiteraard aandacht voor het opbergen van heel wat praktische middelen en elektronica, ongeacht of dat nu jouw laptop of jouw schoenen zijn. Ook deze soort van Eastpak reistas kun je gewoon als handbagage meenemen in het vliegtuig.