Sjaals voor dames16

Je hebt alle producten uit de categorie Sjaals gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sjaals

Pieces sjaal: om je warm te houden of als trendy accessoire

Als je op zoek bent naar het perfecte accessoire voor modebewuste vrouwen overweeg dan een Pieces sjaal. De meeste exemplaren zijn namelijk goed combineerbaar met verschillende kledingitems. Zo is een sjaal heerlijk als extra laag over je outfit, of lekker om je hals gewikkeld als het kouder wordt. Maar een sjaal is ook een perfect accessoire om je outfit nét die finishing touch te geven, die het nodig heeft. Sjaals in prachtige uni kleuren en materialen of met trendy printjes of kleurrijke motiefjes. Want met een goed gekozen Pieces sjaal krijgt jouw outfit een heel nieuwe look, en daarmee ben je ready to go.

Het jonge en trendy imago van Pieces accessoires

Het merk Pieces sjaal is van oorsprong Deens, een merk dat zich met name onderscheidt door zijn uitgesproken jong en ongecompliceerd imago. Daarmee richt het label zich vooral op jongere vrouwen en tieners in vrijwel alle grote Europeese steden, maar ook in het Midden-Oosten, China en Indië. Het merk maakt draagbare en geraffineerde mode en accessoires voor de vrouw van nu. Dat principe uit zich met name in goed gekozen kleuren en modellen, die ideaal zijn om te kunnen mixen en matchen. Draagbare tinten zoals camel en antraciet, zwart, wit en blauw, maar ook de actuele fashionkleuren zien we vaak terug in de verschillende modellen, met of zonder kwastjes of franjes.

Hoe je een Pieces sjaal het beste kan dragen

In het kleurrijke assortiment zijn talloze mode-items te vinden om je outfit op te pimpen, zoals mooie sjaals in diverse stijlvolle materialen en modellen. Momenteel zijn grote vierkante en rechthoekige sjaals populair, eenvoudig geknoopt of geraffineerd om je heen gedrapeerd. Of je kiest voor de kleinere vierkante sjaaltjes of rondgebreide, trendy modellen, die je als col om je hals kunt dragen. Kleuren kunnen daarbij heel bepalend zijn, dus let bij het kiezen op tinten die passen bij je ogen, je haar en de kleur van je huid. Daarnaast werkt het meestal goed als je tinten kiest die terugkomen in je kleding en in overige accessoires, zoals een tas, schoenen en sieraden. De regel daarbij is: hoe rustiger de combinatie, des te mooier het resultaat. Wil je juist opvallen, dan is een Pieces sjaal met strass of pailetten perfect als finishing touch.