Items van het merk filteren
Alle producten van YOURTURN1

YOURTURN: het onconventioneel label dat thuis is in verschillende stijlen

Het jonge modelabel YOURTURN werd in 2012 opgericht te Berlijn. Het focust zich voornamelijk op coole mannenkleding en heeft een mannelijk doelpubliek dat nooit mainstream hoopt te zijn. Het label is heerlijk onconventioneel maar bevat zeker kledingstukken die ook casual gedragen kunnen worden. Toch lijkt het zich niet op dat doelpubliek te focussen. De unieke naamgeving geeft echter aan dat de consument aan zet is. Het is dan ook de consument die het assortiment vormgeeft op basis van de laatste trends en het aankoopgedrag van de betrokken doelgroepen. Op die manier weet YOURTURN een evoluerend en aangepast assortiment te garanderen waarvan je al dan niet houdt. Maar als het wel zo is? Dan geraak je er nooit meer vanaf.

De heerlijk onconventionele kleding van YOURTURN

Het assortiment van YOURTURN kan allesbehalve conventioneel genoemd worden. Het kiest voor een variëteit aan prints en stijlen die je alvast niet blauwblauw zullen laten, zowel letterlijk als figuurlijk. Het gaat bijvoorbeeld om retrostijlprints maar evenzeer om prints van buitenaardse wezens of zelfs angstaanjagende schedels. Passeren onder andere ook nog de revue: wijde broeken die lijken op een opengeknipte joggingbroek, eigenzinnige bomberjacks en cargobroeken met extra grote beenzakken. Hoeft het allemaal zo bijzonder te zijn? Natuurlijk niet. Zo kan je er ook gewoon een raw denim broek verkrijgen, net zoals shorts of gebreide vesten. In zo’n gevallen zit het uniek karakter vaak ergens in een subtiel detail verscholen. Net zoals dit label met zijn ontwerpen durft af te wijken, doet het dat ook met z’n prijskaartje: de kledingproducten van YOURTURN vormen een verademing voor iedere geldbuidel en dat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Ook alles voor een casual look

Zoals eerder gezegd blinkt dit merk soms uit in extravagantie, zonder dat het een verplichting hoeft te zijn. Een shirt met een onopvallende en kleine smiley past met andere woorden evenzeer in het assortiment. Dergelijke varianten zijn casual te dragen onder een stijlvolle jeansvest en een donkere broek. Het voordeel is dan weer dat die look eenvoudigweg weer kan worden omgeruild door gewoon de vest zwierig over de schouder te hangen. Tot slot beschikt dit label ook over heel wat accessoires en toevoegingen als riemen, zonnebrillen of grappige sokken. Het is duidelijk jouw beurt om jouw ideale outfit samen te stellen. Met YOURTURN zal dat vast geen probleem zijn.