Versace Jeans
4 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Versace Jeans
Sweatshirt 'TDM309 print'
    Premium
€ 159,00
€ 229,00
Versace Jeans
Jurk 'TDM903 15'
    Premium
€ 89,90
€ 135,00
Versace Jeans
Shirt 'TDM606 16'
    Premium
€ 54,90
€ 84,90
Versace Jeans
Jurk 'TDM903 print'
    Premium
€ 125,00
€ 179,00

Versace Jeans: chique en elegant maar toch casual en toegankelijk

Een casual stijl naar Italiaans voorbeeld, daar staat Versace Jeans voor. Het is in feite een sublabel van moedermerk Versace. Dat label werd in 1978 opgericht door Gianni Versace en richt zich op diverse markten waarbij exclusiviteit en kwaliteit altijd wel centraal staat. Naast het genoemde sublabel gaat het bijvoorbeeld ook om een breed assortiment aan parfums, make-up en zelfs woonaccessoires zoals meubels en decoratieve stukken. Tegenwoordig staat de zus van Gianni aan het roer, nadat die laatste in Miami vermoord werd. Tot op heden is het hoofdkantoor nog steeds gevestigd in het Italiaanse Milaan, waar het in 1978 ook allemaal begon. Toch kende het een ongelijke groei en geniet het label mondiale bekendheid, vaak omwille van zijn uitgesproken stijl waar ook Versace Jeans mee gezegend is.

Het royaal doch toegankelijk assortiment van Versace Jeans

De kledingproducten van Versace Jeans profileren zich als cosy casual en dus uitermate toegankelijk. Toch kunnen ze ook voor stijlvolle gelegenheden gedragen worden zonder in klassieke stereotypen te vervallen. Het assortiment bestaat uit een breed aantal modellen en varianten opdat het label zijn toegankelijk kenmerk waar weet te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld spijkerbroeken voor eigentijdse maar casual jongeren maar evenzeer schoenen met een echte seventies touch voor zij die verlangen naar lang vervlogen tijden. Natuurlijk zijn ook hemden, jurken, rokjes, sneakers en zelfs jumpsuits van de partij. Stuk voor stuk ademen ze exclusiviteit uit en zijn ze voorzien van talloze prints en touches. Het resultaat? Iedere keer opnieuw creëert men een uitstraling waarmee je niet alleen in de spotlights komt te staan maar bovendien ook gezegend wordt met een royaal gevoel.

Alles voor een jeugdige attitude boordevol individualiteit

Versace Jeans focust zich voornamelijk op een jongere doelgroep of op zij die gezegend zijn met een jeugdige attitude. Hoe dan ook staat de nodige individualiteit centraal en heeft het cliënteel een uitgesproken visie op mode, ook wanneer ze niet onder de mensen hoeven te komen. Aan de hand van comfortabele kleding met een casual draagbaarheid trachten ze deze verlangens dan ook te beantwoorden. Met succes, zo blijkt. De producten van dit label zijn immers wereldwijd verkrijgbaar en dit in talloze verkooppunten. Onder andere in Brussel, Düsseldorf en Parijs vind je hun eigen winkels terug. Dichter bij huis zijn ze uiteraard ook gewoon op deze webshop beschikbaar. Versace Jeans maakt zijn toegankelijke belofte dan ook meer dan waar.