TWINTIP
3 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
TWINTIP
Bikini
  € 25,90
  € 32,90
  TWINTIP
  Jeans
   € 29,90
   € 34,90
   TWINTIP
   Bikini
    € 25,90
    € 32,90

    TWINTIP: het label dat avontuur combineert met stijl

    TWINTIP kiest voor trendy kleding met een avontuurlijke kwinkslag. Het label heeft dan ook een duidelijke doelgroep: de moderne fashionista die graag buitenkomt en ook in de natuur nog steeds sierlijk voor de dag wil komen. Het label vormt een onderdeel van ZLabels, waar Jan Wilmking en Christian Baier aan het roer staan. Dat moederbedrijf kent men ook van even & odd Active en van Yourturn Active. Alhoewel het ook heel wat andere stijlvolle sublabels kent, heeft het moederbedrijf duidelijk een ruime kennis over het actief en vrouwelijk kledingsegment. Ook TWINTIP bouwt verder op de rijke inspiratie van de ontwerpers die vanuit Berlijn iedere dag opnieuw werken aan de nieuwste collecties.

    Stijlvolle outfits voor de actieve jongedame

    Bij TWINTIP gaan nonchalance, stijl en comfort steeds hand in hand. Het label is dan ook vrij jong en innovatief. Zo kiezen de ontwerpers voor vrolijke kleuren, amusante prints en soepel ogende snitten. De kleding weet steeds een zomer vakantiegevoel op te wekken zonder dat het zijn casual karakter dient op te geven. In het assortiment vind je stijlvolle jeansbroeken, maar ook coole hoodies en bloesjes in losse vormen. Natuurlijk blijven ze wel altijd optisch eenvoudig, zoals je bijvoorbeeld zal merken aan de gewatteerde jassen die zich eerder op het functionele focussen. Anderzijds kan je zeker ook sexy en stijlvol voor de dag komen door een cool shirts of strakke broek te combineren met een nonchalant vesten.

    Bij TWINTIP staat een hoog draagcomfort centraal

    De kledingproducten wijken steeds een tikkeltje af van het gewone. Dat is niet alleen te danken aan een avontuurlijke kwinkslag en een vleugje nonchalance, maar ook aan hun hoge functionaliteit en hun ruime focus op draagcomfort. Onder andere de gewatteerde jassen met capuchon bieden niet alleen bescherming tegen de kou, sneeuw en wind, maar voelen ook aangenaam en zacht aan. Hetzelfde geldt voor de lijn surf- en sportkleding, waarbij het draagcomfort de sportieve prestaties een boost dient te geven. Voor hen die houden van natuurlijke omgevingen boordevol gutsend water, zijn er trouwens ook waterdichte jassen en broeken die de drager van de nodige bescherming voorzien. Maar het beste van alles? De kledingproducten van TWINTIP laten zich eenvoudig combineren om niet alleen comfortabel maar ook ultra-stijlvol voor de dag te komen.