TICKET TO HEAVEN
14 item(s)
Volgen
TICKET TO HEAVEN
Mantel
  € 24,90
  € 49,90
  TICKET TO HEAVEN
  Functionele jas 'Conrad'
   € 44,90
   € 119,00
   TICKET TO HEAVEN
   Winterjas 'Maron'
    € 29,90
    € 99,90
    TICKET TO HEAVEN
    Broek
     € 14,90
     € 29,90
     TICKET TO HEAVEN
     Broek 'PU Regenlatzhose'
      € 14,90
      € 29,90
      TICKET TO HEAVEN
      Winterjas
       € 49,90
       € 129,00
       TICKET TO HEAVEN
       Functionele jas 'Mack'
        € 69,90
        € 99,90
        TICKET TO HEAVEN
        Mantel
         € 64,90
         € 139,00

         TICKET TO HEAVEN: vrolijke, veilige kinderkleding voor je wildebras

         Is je kind ook zo gek op buitenspelen? Lekker in bomen klimmen, in de plassen stampen en bij het kleinste beetje sneeuw al lekker met de slee op pad. De kinderkleding van TICKET TO HEAVEN gaat mee op ieder avontuur in de frisse buitenlucht. De jassen, sneeuwoveralls en andere bovenkleding kunnen ertegen en bieden je kind alle bewegingsvrijheid om lekker zichzelf te zijn. De beschermende kleding is ook nog eens heel kindvriendelijk. Zo hangen er geen touwtjes en koordjes aan waarover gestruikeld kan worden, worden er makkelijk te scheiden drukknopen gebruikt voor de capuchons en zijn de kledingstukken voorzien van reflectoren voor extra veiligheid. Daarnaast zijn de jassen en andere kleding van TICKET TO HEAVEN gemaakt zonder gebruik van chemicaliën.

         TICKET TO HEAVEN: Deense topkwaliteit voor kinderen

         TICKET TO HEAVEN is in de jaren negentig opgericht door Hans Peter Høgh Larsen. Het begon met het importeren van met veren gevulde quilts uit het Oosten. Deze quilts vormden de basis voor het maken van jassen en sneeuwkleding. Dit deed Hans overigens gewoon aan de keukentafel. Topkwaliteit staat al vanaf dag één hoog in het vaandel. Vooral de slijtvaste stof was heel belangrijk. De jassen en andere bovenkleding bleken een groot succes en het bedrijf groeide al snel uit zijn voegen, waardoor in 1999 de eerste winkel geopend kon worden. Het merk TICKET TO HEAVEN is sindsdien niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van kinderen en ouders over de hele wereld. Niet alleen kwaliteit is voor Hans heel belangrijk, hij wil ook dat zijn kleding zo milieuvriendelijk mogelijk wordt geproduceerd. Het bedrijf heeft daarom de stichting Kids for Kids opgericht. Deze zet zich in voor de bescherming van dieren en het milieu. Want men moet de natuur goed beschermen, anders valt er straks nog maar weinig buiten te spelen.

         Alles voor kleine deugnieten

         Weer of geen weer, met de regenjassen en sneeuwpakken van TICKET TO HEAVEN kan je altijd lekker warm en goed beschermd naar buiten. De kleding ademt, zodat je kind heerlijk kan leren skiën of met vriendjes buiten kan spelen. Er zijn romperpakken en jasjes voor baby’s in de collecte opgenomen, en natuurlijk kinderkleding van maat 140 tot en met 176. In de collectie van TICKET TO HEAVEN is overigens ook badkleding te vinden.

         Naar boven